S-au trezit şi liberalii hunedoreni! Au aflat, în sfârşit, că Orban e tot preşedintele lor

Adriana Năstase

Iată că liberalii hunedoreni au înţeles că Ludovic Orban (foto) va conduce partidul în continuare. Unii, printre care edilul şef al municipiului Deva, Florin Oancea, a ieşit în urmă cu câteva zile cu o declaraţie de susţinere a prietenului său, Ludovic Orban. Dar, mai bine mai târziu decât niciodată, nu-i aşa?
„Partidul Naţional Liberal Filiala Hune­doa­ra îl susţine pe Ludovic Orban, preşedintele PNL, care a demonstrat deopotrivă calităţi poli­tice şi administrative fără echivoc, atât în calitate de lider al partidului, cât şi ca Prim Ministru al României! În şedinţa Biroului Politic Judeţean al PNL Hunedoara, a fost votată în unanimitate rezoluţia de susţinere a preşedintelui PNL, domnul Ludovic Orban. Sub preşedinţia lui, Partidul Naţional Liberal a obţinut cele mai bune rezultate, iar acesta a dovedit că este un adevărat lider politic, reuşind să coaguleze partidul, care a câştigat principalele com­petiţii electorale.
În acelaşi timp, în calitate de prim minis­tru, Ludovic Orban a gestionat, în 2020, cea mai grea perioadă traversată de România postdecembristă, respectiv criza sanitară fără precedent cauzată de pandemia de Cobvid – 19. Chiar dacă ne aflam în plină cam­panie electorală şi era conştient că par­ti­dul poate pierde voturi prin măsurile ne­po­pulare adoptate, Ludovic Orban a pus îna­intea interesului politic interesul României, al românilor, aplicând cele mai corecte de­cizii, necesare pentru a depăşi cu bine aceas­tă pandemie care a afectat întreaga ome­nire. Pentru a ne putea îndeplini pro­mi­siunile făcute şi asumate în faţa românilor, doar uniţi putem Dezvolta România”, a anun­ţat Biroul de presă al filialei PNL Hu­nedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.