Categories: Sport

S-au mulţumit cu puţin

Ciprian Marinuţ

 Jiul Petroşani a fost preocupată în primul rând, să nu piardă şi a scos doar o remiză, fără goluri, pe terenul nou-promovatei Gaz Metan Craiova, la capătul unui joc modest, cu puţine ocazii de poartă.

„Egal bun, cu o echipă bună”
Antrenorul Jiului, Toni Sedecaru, s-a arătat mai mulţumit de punctul obţinut, deşi Jiul e o echipă cu tradiţie şi pretenţii, în vreme ce adversarii sunt la primul sezon în eşalonul secund. „Sunt mulţumit cu un punct, e un punct binevenit. Am obţinut un rezultat bun, cu o echipă bună”. Mai pretenţios, antrenorul lui Gaz Metan Craiova, Jerry Gane, a atacat arbitrajul şi a părut că şi-ar fi dorit mai mult. „Echipa mea a fost cea activă, cea care a dominat jocul. Pe undeva, e bine că este al şaptelea meci fără înfrângere, dar sunt cam multe remize, totuşi. Astăzi, m-a nemulţumit arbitrajul”, a spus Gane.

Fără sare şi piper
Cele două echipe au dat senzaţia că se tem una de alta şi că le e frică să nu piardă, astfel că au părut mai preocupate să nu ia gol, decât să ameninţe poarta adversă. Prin urmare, prima repriză a fost de nivelul ligilor judeţene, fiind condimentată doar cu o şansă imensă de a înscrie a jiulistului Apetrei.
Nici mitanul secund n-a rupt gura târgului, dar parcă elevii lui Jerry Gane au fost mai activi, întrucât au avut două ocazii şi nu una, ca minerii. Mai întâi, Crăciun (‘63) nu a prins spaţiul porţii din şapte metri, iar câteva minute mai târziu, Trifu l-a luat la ţintă pe Hotoboc.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

22 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

22 de ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

22 de ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

22 de ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

22 de ore ago