S-a produs minunea în Consiliul Local Deva!

Sorina Popa

Mai multe veşti bune, ieri, de la Consiliul Local Deva. Astfel, prima informaţie extrem de importantă a fost dată de primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, care i-a liniştit pe cetăţenii care au protestat în legătură cu montarea unei antene de Internet pe strada Livezilor.
Muntean a afirmat că, săptămâna viitoare, a stabilit o întâlnire cu reprezentanţii firmei care deţine antena respectivă, pentru a muta obiectivul. Dacă nu se va ajunge la o înţelegere, atunci, antena va fi luată cu forţa de acolo, a afirmat edilul şef.

Bugetul, votat cu unanimitate

Pe de altă parte, şedinţa de ieri a avut un punct deosebit de important, printre cele aproape 50 de proiecte de pe ordinea de zi. Este vorba despre proiectul de buget al municipiului, pentru anul 2012. Şi vorbim de un buget care se ridică la aproape 200 de milioane de lei. Iar minunea s-a produs, ieri, când toţi consilierii prezenţi, adică 19, au votat bugetul municipiului pentru acest an. Un lucru care nu s-a întâmplat de multă vreme, să fie unanimitate în Consiliul Local Deva.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Bugetul este votat.Dar ce este acest buget. Un consilier de la PDL a spus transant bugetul e BUGET. Mare e filozofia si multi se dau in stamba! De, o fi stiut el ceva... Dar am o intrebare pe care nu ma pot abtine sa nu o relatez. A-ti analizat, sau cel putin rasfoit BUGETUL? Raspuns care ma face mut: BUGETUL trebuie VOTAT! Omul serios, transant, o fi mare cunoscator in ale ecomomiei, administratiei locale, sociolog si poate si cu ceva cursuri de filozofie. Eu, umil observator, cu o licenta amarata la ASE cu specializarea la relatii economice internationale, nu sunt un pretinzator al cunosterii depline, si cu spasinta incerc o noua intrebare: L-ati citit? Raspuns fatal: Nici nu e nevoie.L-am votat. Si indemnizatia incasat i-mi spun eu. Plec si raman nedumerit de cele zece miliarde de lei vechi alocate in BUGET si care se vor plati in primul semestru din 2012 pe cele cateva zeci de studii de fezabilitate care vor fi puse peste sutele de studii care s-au facut in ultimii 16 ani in Primaria Deva si care sunt bani ARUNCATI in buzunarul ghiciti voi cui? De peste cele 5 miliarde de lei vechi care se vor plati in primul semestru pe publicitate. Suma e cat impozitul si taxa pe teren platita de locuitorii Devei pe 2 ani si jumatate. Ma mai gandesc ca daca Primarul s-ar gandi la cetatenii Devei ar fi avut posibilitatea sa renunte 6 luni la publicitate si sa ajute locuitorii Devei: pensionari, salariati, patroni ca si asa au probleme cu criza si sa-i scuteasca pe 2 ani si jumatate de impozitul si taxa pe teren.
    Doamne iarta-ma!.... am ajuns sa gandesc...Am pacatuit?....
    Cei cu filozofia asta.....O fi politica.... Na, ca iar gandesc.....
    Doamne iarta-ma...

  • Bravo filozofule,bine gándit,bine scris!Da NU MERITÁ PAPAGALII ORASULUI SÁ-TI MÁNCI NERVII,MAI ALES PRIMÁRACHE,CÁ EL HABAR N.ARE CU CE SE MÁNÁNCÁ FILOSOFIA!

  • O singura zi pe an fara "CIRC"!!!
    Si asta i ziua cind se aproba bugetul , adica mai pe limba noastra si "malaiul" pentru "alesii nostrii"!!
    Asta, asa, ca trebuie sa:" manince si gura lor ceva" , in anul 2012!!!
    De astazi insa. se discuta clar si fara echivoc, doar politic !Adica circul va continua.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

16 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

16 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

16 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

16 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

16 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

16 ore ago