S-a deschis ştrandul din Deva!

Adriana Năstase

Ştrandul municipal din Deva şi-a deschis, oficial, porţile, sâmbătă, 16 iunie 2018. În această zi intrarea a fost liberă. Şi, chiar dacă vremea nu a fost foarte bună de baie, devenii au venit la ştrand.
„S-au modernizat intrarea, bazinele, scurgerile de la bazine, o nouă staţie de clorinare a apei. Am optat să deschidem ştrandul odată cu vacanţa elevilor. Programul este acelaşi ca şi anul trecut, doar că lunea nu începem la ora 11, ci de la ora 12. În rest, programul este de 9 la 20. Clienţii au la dispoziţie trei bazine cu apă, duşuri, cabine de schimb, terase şi punct de alimentaţie public. De asemenea, punem la dispoziţie un teren de volei pe nisip, un teren de fotbal pe nisip, tenis pe asfalt, fotbal pe asfalt şi fitness. În incinta ştrandului va funcţiona «Biblioteca de vară», un punct de închiriere cărţi al Bibliotecii Judeţene «Ovid Densusianu», un punct de prim-ajutor de la Crucea Roşie şi un punct de salvamari. La staţia de radioficare din incinta ştrandului poate fi ascultat postul de radio local Big FM care va difuza muzică şi va organiza concursuri pe întreg sezonul estival”, a declarat Radu Chirilă (foto), şef Baze sportive din cadrul Primăriei municipiului Deva.
Tarifele de acces în ştrand sunt la fel ca şi anul trecut: intrare adulţi – 10 lei, intrare copii, elevi, studenţi, pensionari – 5 lei, închiriere şezlong – 10 lei. Ştrandul va fi deschis zilnic, până la jumătatea lunii septembrie 2018, după următorul program: luni, între orele 12:00 şi 20:00; marţi – duminică, între orele 9:00 şi 20:00.
Ştrandul a fost igienizat, s-a făcut deratizarea şi s-a tuns iarba din incintă. Băncile au fost reparate şi vopsite, iar vestiarele şi grupurile sanitare zugrăvite şi modernizate. Lucrările mai mari au constat în pavarea cu dale a zonei de acces în ştrand, reparaţii şi vopsire a bazinului mare şi a celui mijlociu, montarea de aparate de clorinare a apei în casa pompelor.
Ştrandul din Deva se află în administrarea Direcţiei Deva 2020, respectiv a Biroului Administrare Baze Sportive şi de Agrement, din cadrul Primăriei municipiului Deva.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.