Categories: ActualitateFlash

S-a dat violată, ca să scape de pedeapsa de acasă

Unei minore de 14 ani din oraşul Haţeg i-a venit o idee cât se poate de ciudată, ca să îşi ascundă faptele şi să scape basma curată în faţa părinţilor.
După ore bune petrecute în oraş, cu prietenii la distracţie, fata a uitat să mai tragă din când în când cu ochiul la ceas şi a ajuns acasă cam târziu. Prinsă la înghesuială, în mintea ei a încolţit pretextul salvator. Zis şi făcut, a adoptat postura victimei şi i-a povestit mamei prin ce nenorocire a trecut. În seara cu pricina, pe la ora 21.00, trei tineri necunoscuţi au luat-o din faţa unui magazin din Haţeg şi au băgat-o cu forţa într-o maşină. Apoi au dus-o în pădurea de la marginea oraşului şi au violat-o. Auzind tragica poveste, mama a luat-o de mână şi au mers împreună la poliţie. Acolo, fata a susţinut ceea ce i-a spus mamei. Drept urmare, poliţiştii au pornit pe urmele presupuşilor violatori pentru a fi traşi la răspundere. După mai multe investigaţii, aceştia au stabilit că cele declarate nu sunt adevărate.
Fata a fost chemată din nou la audieri şi a recunoscut că totul a fost doar o minciună gogonată, ca să scape de peeapsa care o aştepta din partea tatălui pentru că a întârziat acasă. (O. Mihnea)

Mesagerul Hunedorean