Categories: ActualitateFlash

S-a aprobat subvenţia pentru căldura devenilor

Carmen Cosman

După trei tentative eşuate, Consiliul Local Deva a reuşit să aprobe proiectul de hotărâre care stabileşte preţul energiei termice facturată populaţiei. Decizia a fost luată într-o şedinţă extrem de relaxată, de la care au lipsit reprezentanţii USL.
Cu cei doi viceprimari prezenţi, la care se adaugă 10 consilieri locali aflaţi în sală, Consiliul Local Deva a reuşit să întrunească cvorumul necesar discutării proiectelor aflate pe ordinea de zi. Astfel, după trei tentative eşuate, s-a reuşit adoptarea, cu 12 voturi „pentru”, a subvenţiilor acordate de la bugetul local pentru acoperirea integrală a diferenţei dintre preţul de producere, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice livrate populaţiei. Conform hotărârii de Consiliu adoptate, ieri, nivelul subvenţiilor acordate de la bugetul municipiului Deva pentru cele 8.300 de familii racordate la reţeaua  de termoficare centralizată este de 60,51 de lei/GCal.
Pe ordinea de zi a şedinţei de ieri, s-au aflat şapte puncte, dar unul dintre proiecte nu s-a putut aproba, din cauză că era nevoie de votul a două treimi din numărul consilierilor. În lipsa reprezentanţilor USL, şedinţa de îndată a fost extrem de relaxată, iar proiectele s-au votat rapid, fără puncte de vedere divergente.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Si totusi nu inteleg, de ce trebuie sa suportam cu totii ,ca prostii, subventionarea gigacaloriei si pentru cei cu punga grasa.
    Probabil, numai asa ca sa dea bine la alegatori, domnul Mircia Muntean si cu aripa semiclandestina din Consiliul Local !!!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

19 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

19 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

19 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

19 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

19 ore ago