România, rezultate onorabile la Campionatul European de bob

13 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Reprezentanţii României, coordonaţi de antrenorul Iulian Păcioianu, au obţinut rezultate onorabile la Campionatul Euro­pean de bob, care s-a încheiat ieri la Win­ter­berg, în Germania.
Cea mai bună clasare a reuşit-o echi­pa­jul compus din Andreea Grecu şi Katha­rina Wick, care a terminat pe locul 5, la 19 sutimi de secundă de tandemul care a urcat pe cea de-a treia treapta a po­diumului.
Sportivele din România au început mai slab, cu o primă manşă unde au înre­gis­trat al 7-lea timp, şi, chiar dacă au avut cel de-al 3-lea timp în manşa secundă, n-au reuşit să recupeze decât două locuri.
În proba masculină de bob două per­soane, echipajul Mihai Tentea- Ciprian Daroczi a terminat pe locul 8, după ce, la fel ca la feminin, tandemul tricolor a avut o manşă secundă mai bună. Pe total însă, românii au fost mai lenţi cu 1.59 secunde comparativ cu ocupanţii pri­mului loc.
La bob patru persoane, echipajul format din Mihai Tentea, Cristian Radu, Nicolae Daroczi şi Constantin Dobre s-a clasat pe locul 11, în ultima zi întrecerilor din cadrul Campionatului European.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-au stabilit meciurile din „optimile” Cupei României la fotbal

La Casa Fotbalului din Bucureşti a avut loc tragerea la sorţi a „optimilor” Cupei Ro­mâniei la fotbal, programate pe 10...

Top jocuri așteptate în 2021

  Află care sunt cele mai așteptate titluri de jocuri în 2021 și multe alte informații interesante despre piața de...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotaşii că s-au dat bani mulţi pentru ca nişte posturi de con­ducere să fie ocupate de cine trebuie. Cel...

Închide