Categories: Sport

Reunire la Jiul cu speranţe de mai bine

Nu mai puţin de 20 de fotbalişti au participat, ieri, la prima reunire din 2014 a echipei de fotbal Jiul Petroşani. Sub comanda antrenorului principal Sorin Ghiţan, „alb-negrii” au efectuat tradiţionalele alergări de „dezmorţire” şi au încins o miuţă, bucuroşi de faptul că autorităţile locale au promis că vor sprijini echipa.
Sprijin de la autorităţi
Dacă până la finalul săptămânii trecute, prezenţa în returul Ligii a IV-a era sub semnul întrebării, de ieri, este sigur că Jiul va începe returul de campionat. Oficialii echipei susţin că Primăria Petroşani a promis că va achita vizele anule ale jucătorilor în valoare de 4.000 de lei, precum şi datoriile pentru utilităţile de la Stadionul Jiul. Reprezentanţii autorităţilor şi ai clubului caută soluţii în această săptămână să găsească o cale de a trece echipa de fotbal la CSM Petroşani. În caz că acum, legal, nu va fi posibil, atunci procesul se va relua la vară, când se va întrerupe campionatul. „Indiferent de calea legală care se va găsi, important pentru noi este să ne prezentăm în campionat şi să încheiem cu bine returul, iar apoi vom mai vedea ce va fi”,  a declarat şi managerul clubului, Marin Tudorache.
Din dragoste pentru Jiul
La reunirea echipei  au participat şi membrii grupării „Noi din  Vale” veniţi să-i încurajeze pe fotbalişti, după ce au protestat în faţa Primăriei Petroşani, pentru a obţine sprijin pentru echipă din partea autorităţilor locale. Bucuroşi că Jiul îşi va continua activitatea şi că tradiţia acestei echipe este mai presus de orice lipsuri sau orgolii, unii suporteri ai Jiului au povestit cum şi-au decorat interiorul casei în culorile alb-negru. Cel mai înflăcărat dintre suporteri şi-a pus pe  pereţi două steaguri imense, dar şi fularele echipei mult iubite, semn că Jiul nu moare niciodată. (C. Marinuţ)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

4 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago