Reţinut după ce şi-a ameninţat rivalul cu un pistol

Arma este de tip airsoft au constatat poliţiştii ajunşi la faţa locului. Tânărul care a cerut ajutor poliţiştilor a mai fost bătut de individ în urmă cu aproape trei săptămâni.
„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un hunedorean de 28 de ani cu privire la faptul că, fiind în zona blocului unde locuieşte, în urma unui conflict verbal, a fost ameninţat cu un pistol (tip airsoft) şi cu un cuţit de un bărbat pe care îl cunoaşte doar după prenume. În cel mai scurt timp, o patrulă de siguranţă publică a ajuns la faţa locului, unde l-a identificat şi l-a dezarmat pe prezumtivul autor al faptei, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Hunedoara. Poliţiştii au stabilit că cel în cauză, în data de 08.01.2021, l-a lovit cu pumnul pe tânărul de 28 de ani, căruia i-a adresat ameninţări şi l-a urmărit cu o macetă (ridicată de poliţişti, la acea dată, cu ocazia intervenţiei la faţa locului)”, precizează IPJ Hunedoara.
Individul de 37 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Acesta a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând ca procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hu­ne­doara să decidă ce măsură preven­tivă se impune. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare