Reprezentare de nota 10 a judeţului la TTR 2016

Lionel Manoliu

Ieri, la Romexpo, şi-a deschis porţile Târgul de Turism al României, ediţia 2016. Spre cinstea lor, de această dată, standul judeţului Hunedoara, conceput, realizat şi organizat de Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara, a fost la înălţime, fiind considerat atât de oficialităţile de rang înalt de la nivelul turismului românesc, cât şi de numeroşii vizitatori unul dintre cele mai interesante şi reuşite standuri.
Numai în prima zi, zeci de vizitatori au trecut pragul standului judeţului Hunedoara la Târgul de Turism al României, ediţia 2016, de la Bucureşti. Prezentat într-o manieră modernă, elegantă şi format din mai multe module reprezentative pentru cele 10 zone de atracţie turistică ale judeţului, standul constituie unul din punctele de interes ale târgului.
Standul a fost vizitat şi de Anca Pavel-Nedea, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Turism, care s-a declarat încântată de creativitatea echipei hunedorene. Cuvinte de apreciere au venit şi din partea vicepremierului Costin Borc, plăcut surprins de modul inedit de prezentare al principalelor puncte de atracţie din judeţul Hunedoara. Într-o replică a matriţei antice de la Sarmizegetusa Regia, demnitarul şi vizitatorii care au trecut pe la stand au avut ocazia să descopere 10 dintre cele mai preţioase ”comori” ale turismului hunedorean.
Alpinista Alexandra Flavia Marcu, imaginea judeţului la TTR 2016, a fost felicitată de autorităţi, iar în cadrul Galei Turismului Românesc deveanca noastră va fi premiată pentru că a vorbit lumii atât de frumos despre judeţul Hunedoara şi România în ascensiunile ei pe cei mai înalţi vulcani de pe mapamond.
La târg sunt prezente numeroase judeţe, asociaţii şi firme de renume internaţional. Evenimentul continuă până în data de 20 noiembrie. Standul judeţului Hunedoara se află în pavilionul C2 al complexului expoziţional Romexpo.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ies la lumină toate afacerile necurate pe care un edil, uitat pe funcție, s-a dat…

8 ore ago

Bulina albă

Artur Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că a decis reluarea organizării unei competiții…

8 ore ago

Bulina neagră

Alin C., din Petroșani Pentru că este judecat pentru distrugere și instigare, după ce a…

8 ore ago

Ce se mai poate face pentru salvarea Termocentralei Paroşeni

Adriana Năstase Ieri, în Valea Jiului, au venit membrii Comisiei Economice din Senat care, îm­preună…

8 ore ago

Judecat pentru tentativa de omor de la barăcile sociale din Orăştie

Victima agresiunii se afla pe o canapea și a fost luată prin surprin­dere în momentul…

8 ore ago

S-au luat la bătaie pe bulevard

O elevă din Hunedoara a fost bătută, pe bulevardul Rusca din mu­ni­­cipiu. Poliția a fost…

8 ore ago