Categories: Sport

Remizã în derbi şi suspansul continuã

Ciprian Marinuţ

Primele două clasate în ierarhia SuperLigii RealSport, C.S.D. şi Avantaje, au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), duelul direct disputat în runda de duminică şi rămân la egalitate de puncte. Verdictul pentru câştigarea titlului de campioană se va da în ultimele cinci etape rămase, iar un rol cheie îl pot avea duelurile celor două echipe cu ocupanta locului trei, Pera BMW.

Echilibru, scântei, echitate
Miza şi tensiunea şi-au pus amprenta asupra startului de meci, ingredientul de bază fiind intrările mai tari, la limita regulamentului. Zamă (Avantaje) a fost avertizat cu galben, iar din lovitura liberă rezultată, Mihăiescu (11) a semnat prima ocazie a meciului, salvată de Titi Bejinariu, noul portar de la Avantaje. CSD a replicat prin Marta (23), însă golgheterul liderei a ţintit bara de la un metru de poartă, după o acţiune a lui Moţ.
Cel mai eficient atacant al C.S.D.-ului, Remus Marta, şi-a luat revanşa pentru ratarea monumentală din prima repriză, printr-un gol marcat în debutul părţii secunde. Acesta a şutat tare, după o pivotare de lângă Zeamă, şi a înscris, cu largul aport al portarului, 1-0.
Avantaje a reacţionat prompt, iar Boloş (34) a restabilit egalitatea, după o pasă bună a lui Ţiglar. Campioana, care a fost o idee mai insistentă tot meciul, din cauza dezavantajului avut în duelurile directe, a continuat să caute victoria, dar CSD s-a apărat ermetic. Pe final, roata dominării s-a întors. Mureşan (48) a fost eliminat, după ce l-a lovit cu palma pe Jicmon, iar C.S.D. a forţat golul victoriei, însă Avantaje s-a închis bine. Rămase la egalitate de puncte şi după acest duel direct, cele două rivale se vor duela indirect în ultimele cinci etape, pentru titlul de campioană, iar un cuvânt greu de spus îl va avea ocupanta locului trei, Pera BMW, care va juca în compania ambelor fruntaşe.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago