Regal al gimnasticii aerobice la Baku

În aceste zile se desfăşoară la Baku, în Azerbaijan, sub directa organizare a Fe­de­raţiei Internaţionale de Gimnastică într­e­ce­rile Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică pentru seniori, juniorii fiind pre­zenţi şi ei în competiţie.
Cea de a IX-a ediţie a întrecerilor adresate juniorilor se desfăşoară începând de astăzi în National Gymnastics Arena din Baku, cu o participare numeroasă, gimnaşti din 31 de ţări fiind prezenţi la această competiţie mon­dială.
Juniorii vor concura la două categorii de vârstă,12-14 şi 15-17- ani la care se vor acorda medalii atât la individual cât şi la perechi, trio sau grupuri.
România este reprezentată la Baku numai la categoria 15-17 ani de către următorii gim­naşti: Claudia Ristea la individual fe­minin, Vlăduţ Popa şi Leonard Manta la in­dividual masculin.
Perechile mixte înscrise în concurs, două la număr, sunt alcătuite din Vlad Si­minea/Larisa Suiu şi Darius Brânda/Daria Mihaiu (legi­ti­mată la LPS Cetate Deva).
România are înscrise în competiţie şi două grupuri alcătuite din Leonard Manta/ Larisa Suiu/Darius Brânda/Daria Mihaiu/ Clau­dia Gheorghe şi Vlăduţ Popa/Larisa Suiu/Darius Brânda/Daria Mihaiu/Mădălin Boldea/ Mirela Frîncu (legitimată la LPS Cetate Deva).Finalele competiţiei de la Baku sunt programate duminică, 23 mai.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cea mai bună marcatoare din Campionat

Campionatul Diviziei A feminine s-a în­cheiat la finele săptămânii trecute cu tur­neul final disputat la Blejoi, când formaţia CSM Deva

Judoka la Campionatele Europene de seniori

O delegaţie de sportivi din cadrul Fe­de­raţiei Române de Karate va participa la Campionatul European de Karate Seniori, care se

Cele mai bune glume după numirea lui Dăncilă la BNR

Internauţii sunt în delir după numirea Vioricăi Dăncilă consultant la BNR. Pe pag­inile de socializare au apărut mai mul­te caricaturi

Închide