RealSport Deva are cei mai mari „pitici”

17 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Echipa de „pitici” (n.r. copii născuţi după anul 2001) a Clubului Sportiv RealSport din Deva va reprezenta judeţul Hunedoara la faza interjudeţeană a „Memorialului Gheorghe Ola”, întrucât a câştigat etapa judeţeană a competiţiei.

Plus de viteză şi omogenitate

Micii fotbalişti pregătiţi de Csaba Baboş au câştigat toate meciurile disputate la turneul judeţean al „Memorialului Gheorghe Ola” şi au devenit campioni judeţeni ai competiţiei. Cu un plus de viteză, experienţă şi omogenitate, echipa RealSport Deva a ocupat primul loc în Grupa B, după victorii categorice: 3-0 cu Mureşul Deva şi scor 2-0 cu Club Jiul Petroşani. În finala competiţiei, RealSport Deva a dispus de câştigătoarea grupei A, Dacicus Orăştie, cu scorul de 4-1. Locul trei a revenit echipei Jiul Petroşani, care în finala mică a trecut, scor 3-2, de FC Hunedoara. „Am jucat mai în viteză decât celelalte echipe. În plus, am fost mai omogeni şi mai experimentaţi, întrucât această grupă se pregăteşte de doi ani împreună, iar trei dintre copii joacă şi la o categorie de vârstă mai mare”, a spus antrenorul Csaba Baboş. Pe lângă trofeul cucerit de echipă, RealSport a obţinut şi două premii individuale, prin Peter Lehel, desemnat cel mai bun jucător al turneului şi golgheter al competiţiei, cu şase goluri marcate.

RealSport Deva va reprezenta judeţul Hunedoara la faza zonală, ce se va desfăşura în perioada 3-5 decembrie, cu participarea campioanelor judeţelor Timiş, Arad, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Căutători de fier vechi, fără autorizaţie de săpături

Scandal mare, ieri, între reprezentanţii Apa Prod SA Deva şi administratorul unei firme din Călan, care efectua săpături neautorizate, în...

Patronul de la „Keops”, la înghesuială

Omul de afaceri Siminel Iordache, zis “Simi”, s-a ales cu dosar penal şi riscă până la şapte ani de închisoare,...

Devenii, în top şi la karate WKC

Sportivii de cluburile Heian Deva (afiliat la F.R. Eur&Ka) şi Kihon Deva (afiliat la F.R. WKC) au obţinut rezultate valoroase...

Închide