Răzvan Pîrcălabu, reales în fruntea Federaţiei Române de Lupte

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu (foto), a fost reales în unanimitate pentru al treilea mandat la conducerea Federaţiei Române de Lupte şi a declarat că votul membrilor afiliaţi este unul de încredere. În acelaşi timp, Pîrcălabu a precizat că în continuare îşi doreşte re­zultate mai bune în concursurile inter­na­ţio­nale, deoarece palmaresul şi istoria FRL obligă.
„Sper să îndeplinim toate obiectivele începând cu anul acesta şi pe viitor, să de­venim mai vizibili şi mai reprezentativi ca per­formanţe pentru România. Partea fru­moasă a amânării Jocurilor Olimpice de la Tokyo este că acum avem două ediţii într-un mandat. Iar obiectivele federaţiei noastre sunt una-două medalii la Tokyo,la fel ca şi la Paris în 2024”, a afirmat Pîrcălabu.
Preşedintele a menţionat că are sus­ţi­nerea Adunării Generale pentru construcţia Complexului Sportiv de pregătire de la Râşnov. “Ţinând cont de condiţiile actuale le­gate de pandemie, nu îmi asum fina­li­zarea acestui proiect în actualul mandat, dar vreau să îl începem cât mai repede posibil, poate chiar anul acesta. Iar apoi, dacă nu îl finalizăm în acest mandat, atunci în următorul, important e că dacă îl începem el trebuie şi dus la bun sfârşit. Eu voi încerca să atrag cât mai mulţi parteneri alături de federaţie pentru că noi construim pentru România, pentru generaţiile următoare de luptători români, ” a explicat el.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.