Răzvan Mareş vrea 100.000 de lei de la primarul Devei

22 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Fostul viceprimar Răzvan Mareş (foto) a avut ieri termen la Curtea de Apel Alba în procesul intentat Consiliului Local Deva. Mareş a dat în judecată Consiliul Local, pentru că, susţine el, a fost schimbat din funcţia de viceprimar fără să existe motive pentru acest lucru.

La Tribunalul Hunedoara, fostul vice al reşedinţei de judeţ a pierdut, magistraţii dând câştig de cauză Consiliului Local Deva.
Ieri, judecătorii de la Curtea de Apel Alba au decis să aprobe cererea de amânare formulată de CL Deva, pentru data de 5 noiembrie 2018. Mareş a fost dat jos de pe fotoliul de viceprimar al municipiului la începutul lunii iunie a acestui an.
Răzvan Mareş l-a mai dat în judecată şi pe primarul Devei, Florin Oancea, cerându-i daune morale de 100.000 de lei. ”L-am acţionat în instanţă pe primar, după ce a declarat că l-am ameninţat cu moartea. Nu este adevărat”, a declarat consilierul local PSRo pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Petiţie online pentru înfiinţarea unei secţii de chirurgie vasculară la Deva

Un devean, medic la Spitalul Judeţean Timişoara, a iniţiat o petiţie online pentru înfiinţarea unei Secţii de chirurgie vasculară şi...

Comunicat de presă al deputatului PSD Natalia-Elena Intotero. “Programul de guvernare PSD are în centrul atenţiei oamenii”

România este pe drumul cel bun, cu o creştere economică susţinută şi cu cel mai mic nivel al şomajului din...

,,Şcoala Altfel”, la Staţia de tratare a apei de la Jieţ

Mai mulţi elevi de la Şcoala Gimnazială „ Avram Stanca” din Petroşani au vizitat ieri, luni, Staţia de Tratare a...

Închide