Categories: Comunitate

Răchitova: darurile de Crăciun ajung la cei mici

Magdalena Şerban

Moş Crăciun va trece şi prin Răchitova, administraţia publică pregătind circa o sută de cadouri pe care urmează să le distribuie co­piilor din comună.
„Vor fi dăruite copiilor, de la cei de c\teva luni şi până la clasa a VIII-a. Mai trebuie să stabilim modalitatea prin care le vom distribui, ţinând cont de normele de distanţare. Probabil că vom apela la sprijinul cadrelor didactice. Moşul nu a lipsit nici anii trecuţi, dar la vremea respectivă nu existau restricţii de nici un fel. Din păcate, e mai greu cu mersul la colindat. Cetele de colindători vor resimţi asta din plin. Să sperăm că vom avea sărbători pascale nor­male, dacă nu există un Crăciun cu prea multe bucurii pe latura socializării”, a afirmat Liviu Simedroni (foto), primarul comunei Răchitova.
Acesta anunţă cetăţenii că vor avea un 2021 cu taxe şi impozite nemajorate, ci doar ac­tualizate la rata inflaţiei, după cum obligă legea. Cât priveşte iarna ce bate la uşă, s-a co­mandat deja necesarul de material anti­de­ra­pant (sare şi nisip), iar activităţile de desză­pe­zire se vor executa cu utilajul multifuncţional pe care primăria îl are în dotare.
„Pentru că ne aflăm în postul Crăciunului, aş vrea să le transmit în special localnicilor, cola­bo­ratorilor şi tuturor hunedorenilor un gând bun şi urarea de multă sănătate. Să rămâneţi veseli şi optimişti alături de cei dragi, iar zilele de mare praznic creştin să le petreceţi cu bună dispoziţie. Chiar dacă trebuie să res­pectăm ceea ce au decis autorităţile centrale pentru a ne proteja de virusul care deo­cam­dată nu se dă bătut, sunt convins că Dum­ne­zeu ne va da putere să trecem cu bine peste aceste timpuri istorice”, a încheiat primarul din Răchitova.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago