Pui: Primarul Victor Stoica, învestit pentru a şasea oară

Magdalena Şerban

În prezenţa secretarului de stat în Minis­terul Dezvoltării şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu, precum şi a prefectului Călin Petru Marian, la Pui s-a desfăşurat ceremonia depunerii jurământului de către noul Consiliu Local în frunte cu primarul ales, Victor Tiberiu Stoica.
Deşi era programat ca ceremonia să aibă loc în aer liber, mai exact în parcul de lângă stadionul şi sala de sport din Pui, din pricina condiţiilor meteo neprietenoase, festivitatea s-a ţinut la căminul cultural din centru, con­form normelor legale în vigoare şi cu respec­tarea măsurilor sanitare.
,,Avem un Consiliu Local format din şapte consilieri de la PNL, patru de la PSD-ALDE, unul de la USR şi unul de la PRO România. Des­­pre funcţia de viceprimar, doar după ce se va vota, voi putea da amănunte. Ce pot să spun e că sper să mergem în continuare cu ace­laşi om. Prezenţa la urne a fost una foar­te bună, adică undeva la 2.500 de oameni din 3.300 de votanţi. Am fost
ales cu 56 la sută, aflându-mă la al
şaselea mandat. Vreau să aduc mulţumiri celor care şi-au ex­primat pre­ferinţele elec­torale, indiferent de colo­ra­tura lor politică, exercitându-şi dreptul la vot. Sunt onorat să constat că cetăţenii şi-au pus în­crederea în mine, susţinându-mă pentru a le fi alături încă patru ani. La fel cum s-a întâm­plat şi în trecut, ceea ce mi-am propus să fac pen­tru comunitate mă voi zbate să duc la în­de­pli­nire. Ţinta râmâne finanţarea ex­ternă, res­pectiv cea obţinută pe latură guver­na­mentală”, a afirmat Victor Stoica, primarul din Pui.
Printre proiectele de investiţii rămase în so­lu­ţio­nare se numără întocmirea unor studii de fe­zabilitate în vederea modernizării uliţelor care nu au beneficiat până la ora actuală de as­­fal­tare (documentaţia e de­pusă la Minis­terul Dezvoltării), alimentarea cu gaz a co­munei (se lucrează la obţinerea avizelor), îndi­gui­rea râului Ruşor (e în faza de licitaţie) şi con­tinuarea acţiunilor mar­cante pentru comunitate, în funcţie de evoluţia pandemică, atât din domeniul social cât şi cultural-sportiv. Plus multe altele.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o oră ago