Pui: calcule pentru lemnul de foc

8 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Şi la Pui, conducerea locală urmează să asigure lemnul de foc pentru instituţiile publice din raza administrativ-teritorială. Din păcate, ca în multe alte zone, se înregistrează o criză în acest sector, dar lucrurile vor fi rezolvate astfel încât să nu se resimtă lipsuri.

„Situaţia e destul de limitată, în condiţiile în care nu avem pădure din care să extragem atât cât ar trebui. Pe lângă primărie, lemnele de foc mai trebuie asigurate şi pentru şcoli, cămine culturale, azilul de bătrâni şi casa de copii. Nu suntem doar noi. Nu am dat şi populaţiei, tot din considerentul că deţinând doar 200 de hectare de fond forestier, s-a cam terminat şi lemnul obţinut din rărituri. Dar nu ne plângem. Dumnezeu ne-a binecuvântat pe alte părţi”, a spus Victor Stoica (foto), primarul comunei Pui.
În altă ordine de idei, acesta a ţinut să le mulţumească celor care şi-au achitat taxele şi impozitele până acum şi în egală măsură să îi roage pe localnicii care încă nu au reuşit, să o facă măcar în acest ultim trimestru din an. Nu de altceva, dar cele 10 proiecte majore de investiţii, demarate pe axe guvernamentale şi europene necesită cofinanţare şi acoperirea unor cheltuieli considerate neeligibile (dirigenţie de şantier, avize etc). „Sperăm ca lumea să conştientizeze că dacă se vrea modernizare în spaţiul public, efortul trebuie să fie unul comun. De aceea fac apel la spirit civic şi le mulţumesc cetăţenilor care îl dovedesc”, a spus primarul comunei Pui.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Parfum de romanţă” la Lupeni

Vineri, de la ora 17:30, la Palatul Cultural „Minerul“ din municipiul Lupeni, va avea loc spectacolul “Parfum de romanţă”. Invitaţi...

Se pot solicita documentele necesare ajutorului pentru încălzirea locuinţei

Primăria Municipiului Deva – Direcţia de Asistenţă Socială aduce la cunoştinţa persoanelor îndreptăţite să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinţei...

Suspectat că a condus băut

N-a fost chip să fie convins să se lase testat pentru alcool, iar acum va răspunde penal din acest motiv....

Închide