PSD vrea 40 de procente în judeţul Hunedoara

Social-democraţii din zona de Vest – judeţele Hunedoara, Timiş, Caraş-Severin şi Arad – şi-au propus să scoată un scor de 40 la sută în alegerile europarlamentare în judeţul Hunedoara, dar şi câştigarea alegerilor parţiale din Colegiul 3 – Ţara Haţegului, Călan, Ţinutul Pădurenilor.
Declaraţia a fost făcută sâmbătă, la Deva, de vicepreşedintele PSD, deputatul Ion Mocioalcă (foto), cel ce răspunde de zona de Vest. El spune că mai speră ca scorul mediu în regiunea Vest să fie de cel puţin 35 la sută.
„Regiunea Vest este una complicată din punct de vedere politic, pentru că, la Hunedoara şi la Caraş-Severin, avem preşedinţi de consilii judeţene liberali, iar la Arad avem un preşedinte de consiliu judeţean de la PDL. Doar Timişul are un preşedinte de consiliu judeţean de la PSD. Aceşti preşedinţi de consilii judeţene au atras după ei şi un număr important de edili locali, pentru că alegerile locale s-au desfăşurat în acelaşi timp şi pentru consiliile judeţene şi pentru primării. De aceea, în regiunea noastră, eu sper că un 35 la sută este reprezentativ pentru întreg vestul ţării”, a declarat deputatul Ion Mocioalcă.
El a mai spus că alegerile parţiale pentru funcţia de deputat în Colegiul 3 din judeţul Hunedoara vor fi câştigate de candidatul PSD, primarul comunei Sălaşu de Sus, Sorin Marica. „Rezultatul pe care şi l-a propus organizaţia noastră de aici este unul extrem de îndrăzneţ. Vizăm spre 40 la sută, zic eu. Acest prag este strâns legat de alegerile parţiale, care se vor desfăşura în Colegiul 3, unde vom avea un candidat redutabil, ales de organizaţie şi susţinut puternic şi de noi, cei cu responsabilităţi pentru această zonă. Va fi o campanie densă, iar rezultatul de la europarlamentare va fi strâns legat de rezultatul pe care îl va face candidatul nostru pe Colegiul 3”, a ţinut să precizeze deputatul social-democrat. (V.Macovei)

 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Nu mai cred in investitii in locuri de munca ,avem prea multi someri ,sa demonstrat asta pana astazi ,dar pot crede in dezvoltarea industriei pornografice care sa demonstrat astazi ca este foate bine practicata la negru ,care legalizata ar veni bani multi la stat prin impozitare si mai pot crede in schimbarea educatiei dupa legea din Finlanda .Asta este viitorul Romaniei in binele societatii ,pana o sa investiti in agricultura ,constructii ,etc.

    Justitiarul de Hunedoara