PSD Deva initiazã actiunea cetãteneascã „STOP BOC”

Nicolle Ebner

Având în vedere situaţia gravă prin care trece populaţia României, ca urmare a incompetenţei actualului Guvern şi a măsurilor de  austeritate aberante promovate de acesta, organizaţia municipală PSD Deva crede că este momentul să se treacă la ofensivă. Social-democraţii deveni au demarat, la nivel de judeţ, o campanie de strângere de semnături, prin care, hunedorenii cer Parlamentului şi Preşedinţiei, demiterea Guvernului Boc.

Campanie de strângere de semnături
„Nu suntem dispuşi să acceptăm că amputarea este unica soluţie. Nu acceptăm să renunţăm la un braţ, doar pentru că felcerul nu ştie decât să taie. Şi, pentru că politica este paralizată de sindromul portocaliu, propunem o ofensivă civică. Astfel, iniţiem acţiunea cetăţenească «STOP BOC»”, se arată în rezoluţia social-democraţilor deveni, adoptată la Conferinţa anuală, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, la Deva. Organizaţia municipală PSD Deva a identificat 10 „capete de acuzare” (creşterea galopantă a şomajului; umilirea şi sărăcirea pensionarilor; reducerea arbitrară a salariilor din sistemul bugetar; blocajul sistemului de educaţie; falimentul sistemului sanitar; degradarea dramatică a reţelei de infrastructură; dezastrul din agricultură; prăbuşirea economiei naţionale; dispreţul pentru valorile româneşti; conflictul şi dezbinarea din societatea românească), motive temeinice pentru a solicita Parlamentului şi preşedintelui României, demiterea Guvernului condus de Emil Boc. În acest scop, PSD Deva a deschis, la nivel judeţean, lista de semnături, intitulată „STOP BOC!”, listă pe care se pot înscrie toţi hunedorenii care vor demiterea Guvernului Boc.

„Sculaţi gazde, nu dormiţi…”
„Intuim neîncrederea hunedorenilor. Zece mii sau chiar o sută de mii de semnături nu vor impresiona un Guvern obişnuit să-şi sfideze constant propriii cetăţeni. Dar un milion? Dar mai mult? Depinde de noi să ne asigurăm că nimeni nu va putea ignora acest demers. Ne exprimăm speranţa că prin intermediul dumneavoastră (n.r. – a presei locale), vom reuşi să conştientizăm populaţia municipiului Deva de necesitatea demiterii Guvernului Boc şi să o determinăm să se alăture demersului nostru”, se arată în comunicatul oficial, semnat de senatorul Cosmin Nicula (foto), preşedintele PSD Deva.

5 comentarii la „PSD Deva initiazã actiunea cetãteneascã „STOP BOC”

 • 1 iunie 2010 la 21:47
  Permalink

  Felicitari domnule senator ! Felicitari PSD Deva , in voi mai avem speranta

 • 1 iunie 2010 la 22:20
  Permalink

  Domnule senator va rog sa luati in calcul ca si noi bugetarii dorim sa ne implicam in strangerea de semnaturi impotriva guvernului , chiar daca se fac presiuni din partea directorilor nostrii . Salutam initiativa PSD Deva si sper sa fie cu folos

 • 3 iunie 2010 la 11:16
  Permalink

  OOOAAAUUU…are si domn Nicula o initiativa…cam putin pentru mandatul de senator.

 • 12 ianuarie 2012 la 21:15
  Permalink

  bai nicula cu ce drept imi pui tu fituica aia in cutia postala personala? ai platit pt ea? unde sant ti voi cand se voteaza legile? a pensiei prlungirea anilor de munca ; a sanatatii desfintarea spitalelor? a invatamantului ; prelungirea anului sc in vara? zecile de scumpiri taxe impozite si mai nou asta cu taxa auto? va uitati la filme porno in parlament ? vota ti la 6 maini furati de rupeti? va adunati in senat si va dati mana cu totii atunci cand va votati salariile nerusinate ;la tv apareti ca dusmani cine dracu va mai crede ? santeti numa pe interese personale absolut toti si va veni momentul sa platiti cu totii indiferent de partid ; sa dea dracu sa mai gasesc vreo fituica din asta pe casa scarii sau in cutia postala ; casa scarii este a mea si a colocatarilor eu nu am intrat in casa la tine sau la cutia postala dar o sa vin pt ca vad ca asa este democratic sa nu te miri ca tu ai inceput o sa aflu unde stai si ti pun si eu ceva in cutia postala e ok si fair play cred ca deodata e 1 0 pt tine trebuie sa egalez balanta si sa te inving nu? transmite tu mesajul meu si la ailalti de pe fituica asta si clar daca mai apare asa ceva in cutia mea postala iasa urat de tot

 • 13 ianuarie 2012 la 11:18
  Permalink

  …Gheorgheeeeeeee,măi Gheorgheeeeeeee, cine te-a supărat frate, aşa rău!!!!Te rog, ia-te de portocalii tăi, când vin cu găleţile şi cu făina!!!Spune-le să-ţi aducă un grătar ş-o biericică!!!Dacă nu vrei să trăieşti in comunitate la bloc,du-te la ţară bre, la oi .!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare