Categories: ComunitateFlash

Protest în fața Primăriei Deva. Iubitorii de animale vor locuri de plimbare pentru câini

 Mobilizaţi de Willi Landt, preşedintele Clubului de Dresaj Canin România, mai mulţi proprietari de câini din Deva s-au strâns sâmbătă, după-amiază, în faţa Primăriei şi a Consiliului Local Deva, pentru a susţine acţiunea „Vreau şi eu un loc de joacă“.
„Este o acţiune cetăţenească a devenilor, care vor să îşi scoată câinii la plimbare. Prima întâlnire a avut loc astăzi, sâmbătă, 6 iulie, iar a doua acţiune va avea loc miercuri, tot de la ora 19. Vor urma a treia acţiune, a patra şi tot aşa, pe care avem de gând să le organizăm în fiecare zi de miercuri, pentru toţi iubitorii de animale şi posesorii de câini. Şi vom face aceasta, până când Consiliul Local Deva va aproba, va finanţa şi va construi locuri special amenajate pentru plimbarea câinilor în fiecare cartier al Devei“, a declarat Willi Landt, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. (A.Sanda)

 

 

 

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Pentru cainii strazii nu mai protesteaza nimeni ,sunt tot acolo ,pe strazi si asteapta si ei dreptul la un protest de a fi lasati sa urle si noaptea cand cetatenii dorm .:))))))))))

  • O să organizez și eu un protest cu tema „Plimbați-i cu botniță și lesă & Strângeți-le rahații de pe trotuare”! Altă grijă n-aveți!!??

  • Ma bucur ca domnul ANTICAINI, care a postat mesajul de mai sus, este de acord cu noi si ne sustine in acest demers !!! Prima fraza a domnului :
    1. "Plimbați-i cu botniță și lesă"
    Nu vor mai fi caini de rasa cu/fara botnita pe strazi fiindca vor avea locul lor de plimbare SPECIAL AMENAJATE!
    2. "Strângeți-le rahații de pe trotuare”
    Va fi IDEAL ca Deva sa aiba aceste locuri, orasul va fi muuuuult mai curat, toti cei cu caini vor merge acolo...si muult mai putin prin oras !
    PS. Am auzit ca si cainii comunitari vor fi obligati sa-si stranga rahatii si sa isi puna botnita la intalnirea cu oamenii ! ASA E ? :)

  • Domnul ANTICAINI, intrebare fireasca: alta treaba n-ai? sau pe romaneste: ce te f... pe tine grija? ca altfel poti face orice protest vrei si pe orice tema. in plus , cu tot respectul cuvenit iti spun ca dupa ce urmeaza cursul de dresaj canin "Partener" cainii NU mai fac rahati pe strada. De ce nu faci un protest impotriva betivilor ce se pisa pe la colturi. Fiindca esti atat de sensibil la mirosul de cacat iti spun ca in toate orasele pute mai mult a pisat uman decat a rahat de caine. Te invitam in zilelel de miercuri la orele 19,o00 sa ne cunosti si sa vezi ca nu suntem atat de rai. Poate iti vor placea cainii, nu exista om cu suflet bun sa nu ii indrageasca. hai cu noi!

  • Rupavili, societatile de protectia animalelor protesteaza de 23 de ani. Ce frumos ar fi ca in orasele noastre , ca in orasele civilizate din occident, sa nu mai vagabondeze fara rost caini ai strazii. Speram ca actiunea hunedoreana a Consiliului Judetean HD sa rezolve prin cele trei megaadaposturi aceasta problema.

  • @Landt Willi: Dac-ai știi și să scrii corect românește, mai că aș lua de bun ce spui tu acolo!

    PS - După ce-mi scrii cuvinte obscene, îmi faci invitații?! Sună a demagogie, nu crezi?

    @LupiAlbi.ro ProCaini: Scuza asta cu rahații câinilor vagabonzi, e veche și nu se justifică! NICI acești câini nu ar exista dacă cei ce sunt plătiți să se ocupe de ei, ar face-o. În plus, am avut o problemă în trecut, când, din cauza unui astfel de câine, a trebuit ca cineva apropiat mie să necesite îngrijiri medicale de urgență din cauza mușcăturilor unor astfel de javre.

  • Ma bucur pentru acesti oameni crea iubesc animalele si isi striga drepturile si ar fi bine daca in fiecare oras ar fi parcuri de joaca pentru animale

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago