Categories: Comunitate

Promovare gratuită pentru pârtiile de schi din Valea Jiului

Volodia Macovei

Pârtiile de schi de pe Parâng şi din Staţiunea Straja sunt promovate gratuit, printr-un proiect naţional de informare dedicat zonelor pentru sporturi de iarnă din România. Proiectul, i-Tour Schi 2014, se află la a patra ediţie, iar partenerul zonal din judeţul Hunedoara este Centrul de Informare Turistică Valea Jiului.
Susţinerea proiectului este făcută de Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov, Groove Hour şi Ciuc Premium Natur Radler. Prin acest proiect de promovare a pârtiilor de schi omologate din România, se distribuie, anul acesta, 220.000 de pliante gratuite cu hărţile a peste 150 de pârtii omologate din 16 judeţe din România, distribuite către peste 300 de unităţi de cazare, centre info-turistice şi pârtii de schi din ţară. Ele sunt grupate pe şase zone geografice: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Harghita şi Covasna, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, Moldova şi Valea Prahovei.
Pentru prima dată, este pusă la dispoziţie o hartă interactivă cu toate locaţiile domeniilor schiabile, marcate cu simboluri individuale din care se deschid hărţile fiecărui domeniu. Harta interactivă poate fi preluată şi integrată în orice altă pagină de web. Accesul online se poate face pe site-ul www.i-tour.ro şi pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/itour.ro.
Conform datelor furnizate de coordonatori, „i-Tour” este un proiect naţional de informare şi promovare turistică iniţiat în 2005 de Groove Hour. În sezonul de iarnă 2013-2014, el continuă promovarea pârtiilor de schi omologate din ţară şi dezvoltă o campanie mixtă offline şi online de informare turistică la nivel naţional. “i-Tour Schi”, proiect dedicat sporturilor de iarnă, atinge anul acesta 55 de localităţi, din 16 judeţe.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago