Proiectul meu de suflet sunt oamenii, pentru ei fac politicã

– Doamna Natalia Intotero, candidaţi pentru funcţia de deputat în Colegiul nr.2 – Simeria – Orăştie – Geoagiu. Ce ne puteţi spune despre dumneavoastră?
– În acest moment sunt ministru secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni şi mă ocup de românii noştri din diaspora. Am absolvit Facultatea de Litere şi Facultatea de Relaţii Internaţionale. Profesia mea de bază este aceea de cadru didactic. Am fost director, consilier judeţean în CJ Hunedoara, între 2004 şi 2008. Am mai ocupat funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe în 2009.
– A fost grea decizia de a intra în cursa electorală?
– Vin cu inima deschisă! Sunt un om pentru oameni. Am ales să fac politică pentru a-i ajuta pe cei mulţi şi fără apărare. Şi am reuşit până acum tot ce mi-am propus! M-am gândit serios şi cu responsabilitate înainte de a-mi asuma decizia candidaturii. În primul rând, primarii din Colegiul nr. 2 au fost cei care m-au rugat să îi reprezint. Mai apoi, m-am gândit că aşa cum am grijă de românii de peste hotare, pot să am grijă şi de cei din ţară. Judeţul Hunedoara este casa mea, m-am născut la Brad. Cunosc problemele zonei, sunt la curent cu ceea ce a însemnat pentru Hunedoara închiderea minelor. Suntem puternic afectaţi de problema locurilor de muncă, venim după patru ani în care banii au ajuns mai greu în teritoriu, dată fiind acordarea discreţionară a fondurilor de la buget. Unitatea politică îşi va spune cuvântul, împreună cu primarii, vom pune lucrurile în mişcare.
– Doamnă Natalia Intotero, cu ce proiecte veniţi în faţa alegătorilor?
-Îmi primul rând, îmi doresc o lege a copilului, prin care Statul va asigura, în mod gratuit, şcolarizarea şi întreaga asistenţă medicală pentru toţi copiii României, indiferent de tipul de boală, de natura intervenţiei medicale şi de costuri. Mai apoi, am în vedere compensarea medicamentelor în mod real cu 90% pentru pensionarii cu pensii sub 1.000 de lei. Pentru copii, vreau să sprijin atât înfiinţarea, cât şi modernizarea şcolilor săteşti, înfiinţarea grădiniţelor cu program prelungit la sate. La nivel naţional, USL îşi propune, de altfel, să realizeze 50.000 DE NOI LOCURI ÎN GRĂDINIŢE ŞI CREŞE până în anul 2016. Am în vedere şi sprijinirea tinerilor. Pentru asta, îmi propun sprijinirea programului INIŢIATIVA PENTRU TINERI – 2020, lansat de USL, prin măsuri de integrare a tinerilor pe piaţa muncii, asigurarea condiţiilor de trai decente şi a accesului la o locuinţă în sistem ANL. Familia trebuie să redevină instituţia de bază a societăţii româneşti, prin măsuri de ajutorare a familiilor aflate în dificultate, atât din mediul urban, cât şi din mediul rural. Şi, bineînţeles, sprijinirea comunităţilor locale din Colegiul nr. 2, pentru crearea de noi locuri de muncă şi relansarea investiţiilor în infrastructura de drum, apă şi canalizare.
– Doamnă Intotero, care este proiectul dumneavoastră de suflet?
– Proiectul meu de suflet sunt oamenii. Pentru ei fac politică. Vreau să ajut şi să sprijin comunităţile minunate pe care le am în colegiu. Temele pe care le am în vedere sunt cele care dor aici. Nu sunt suficiente locuri de muncă, avem sate rupte de lume, au fost patru ani grei. Eu nu le spun oamenilor decât atât: să aleagă cu inima şi cu mintea. Nu întotdeauna cei care vorbesc frumos sunt şi cei care merită să fie aleşi. În toate funcţiile pe care le-am ocupat, mi-am făcut datoria cu seriozitate. Am promis că voi fi alături de comunităţile locale şi vreau să îmi respect promisiunea. Cu primari gospodari şi cu unitate politică, lucrurile pot fi puse la punct. Dacă o să fiu aleasă, o să înfiinţez patru cabinete parlamentare: la Certej, Simeria, Orăştie şi Geoagiu. Aici vor ajunge toate mapele satelor şi cătunelor din colegiul meu. Toate problemele lor vor ajunge cu mine la Bucureşti. Mă voi strădui, cu toate forţele, să găsesc pentru fiecare problemă, cea mai bună soluţie.

8 comentarii la „Proiectul meu de suflet sunt oamenii, pentru ei fac politicã

 • 28 noiembrie 2012 la 1:31
  Permalink

  Sa legalizat Minciuna ,Santajul si Traficul de Influenta ,facuta asupra cetatenilor de catre politicieni ,pentru asta legea spune clar ,Nu Pedepsim Interlopii cu Legitimatie de la Stat !

 • 28 noiembrie 2012 la 9:17
  Permalink

  Bai rupa vili esti un fost puscarias ,ce te tot bagi tu in seama ,cum iti permiti tu sa ataci USL ,esti un zero barat . Unde ai invata tu politica la Barcea Aiud ,Gherla ?

 • 28 noiembrie 2012 la 11:00
  Permalink

  Doamna invatatoare… !!!
  Daca oamenii vor alege cu inima si nu cu mintea, ne vom trezi cu toti “copii si nepotii” lui Ion Iliescu in parlamentul Romaniei, sau cu amantii si amantele, basca copii,fratii si nevestele politicienilor actuali… !!!
  Dumneavoastra expuneti aici, ca la sedinta cu parintii la copiii din clasa I, cind “tot ce zboara se maninca”!
  Romania are nevoie de “politici economice” de “restructurare teritoriala”, mediul rural de care faceti vorbire trebuie intii sa scape de saracia ,care este determinata de comunele cu 2 – 3 sute de locuitori, care sunt falimentare din nastere si nu vor putea beneficia de nici o forma de sprijin , decit cel “electoral si social” de tip uselist..!!??
  🙂

 • 28 noiembrie 2012 la 11:44
  Permalink

  USL sunt securistii de ieri ,nu uitati asta ,si daca eu am facut puscarie am facut nevinovat ,pentru ca sunt persecutat de securisti de autoritati si am demonstrat asta ,cand vreodata o sa ai curajul sa iesi in strada si sa strigi ca vrei dreptate pentru cetateni ,tu care ma critici pe mine ?

 • 28 noiembrie 2012 la 16:11
  Permalink

  Ce inseamna USL? Inseamna adunarea (sau adunatura) dintre PSD (partidul fostelor cadre din esalonul doi si trei din PCR) si PNL (partidul securistilor si informatorilor securitatii din Romania). USL = Uniunea Securistilor Liberi!

 • 28 noiembrie 2012 la 19:41
  Permalink

  O cacacioasa care daca nu si-o punea cu mafiotul nu ajungea decat educatoare, nici macar invatatoare. Cunosc persoane de la sapa si mai frumoase si mai educate ca rapandula din foto. Astia sunt uslinosii: mafioti, inruditi intre ei (cred ca se si f..t intre ei, ca neamuri!), numai sa fie la putere.

 • 29 noiembrie 2012 la 2:16
  Permalink

  ai fost presedinta tineretului PSD, AI FOST SECRETARA DE STAT, AI FOST CONSILIERA LA JUDET SI LA MOLOT, LA NISTOR, DAR NU AI FACUT NIMIC,NIMIC PENTRU OAMENI, NUMAI NUMAI PENTRU IMAGINEA TA DE FATA , AI CHELTUIT BANII PE DELGATII IN STRAINATATE,HABAR NU AI CE TREBUIE SA FACI… APARI CA O ZINA SI SUCESTI MINTILE CELOR CARE TE VOTEAZA…

  ELENA UDREA ESTE MIC COPIL PE LINGA DIVELE DIN DEVA DE LA JUDETUL HUNEDOARA, ASA CA CHIAR DE ESTI VOTATA NUMAI CA TE-A PUS NISTOR LA PSD PE LISTA.. 4 ANI O SA TE PREOCUPI DOAR DE MODA DE LA MILANO SAU PARIS..ASA CUM AI FACUT SI PINA ACUM.. RUSINE..

 • 29 noiembrie 2012 la 4:54
  Permalink

  Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare