Programul meciurilor de menţinere/promovare în Liga a III-a

Casa Fotbalului a găzduit tragerea la sorţi a programului celei de-a doua etape a barajului de menţinere/promovare în Liga 3. Astfel, în etapa a II-a, cele trei echipe venite din turul anterior s-au alăturat celor 18 echipe declarate campioane judeţene, iar toate acestea au fost împerecheate cu cele 21 de echipe care au ocupat locurile retro­gradabile (locurile 9-10 din fiecare serie plus cel mai slab loc 8 din cele 10 serii) la finalul sezonului regular al competiţiei Liga 3, sezonul 2020-2021.

A împrumutat jucători
Campioana judeţului Hunedoara , ASA Aurul Brad a fost repertizată în grupa a VI-a şi a întâlnit în prima partidă din dubla manşă, formaţia Fortuna Becicherecu Mic.
Cert este că Fortuna Becicherecu Mic a ocupat ultimul loc în seria 8 din Liga a II-a, adunând un singur punct în 18 etape şi ter­minând cu un golaveraj de 11 – 65. Unicul punct obţinut în campionat datează din 18 septembrie anul trecut, un 0 – 0 acasă în etapa a doua, cu Ghiroda şi Giarmata Vii. Aflată în prag de desfiinţare în sezonul tre­cut (cel „îngheţat” de Federaţie), echipa din Becicherecu Mic a apelat la soluţia împru­mutului de jucători de la ASU Poli, aceştia fiind aproape în totalitate juniori U-19.
Înainte de meciul programat aseară la Brad, antrenorul campioanei judeţului Hune­doara, Mihai Leaha a declarat: „Vom face tot ce depinde de noi ca să scoatem cât mai mult din această dublă manşă. Avem la dispoziţie un lot destul de numeros, o îmbinare de mai multe generaţii. Sunt şi jucători experimentaţi, chiar cu cu expe­rienţă la un nivel mai înalt, Şoit sau Vajda, mai ales la mijlocul terenului, dar sunt şi tineri care şi-au câştigat pe merit locul în echipă. Din acest punct de vedere viitorul sună bine pemtru Brad. Am încercat cu acest grup să alcătuim o echipă, acesta este dealt­fel şi atuul nostru, că formăm o echipă. De­pindem de Primăria Brad, care ne susţine financiar, sperăm ca acest sprijin să con­tinue şi dacă o să promovăm în Liga 3”, a prefaţat antrenorul brădean.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.