Program de pregãtire a lucrãtorilor din serviciile sociale

Cristina Ghenea

Personalul de specialitate al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara – mai precis 675 de angajaţi – vor beneficia de cursuri de pregătire recunoscute la nivel naţional şi european, desfăşurate în cadrul unui proiect implementat pe o perioadă de 12 luni.
Cursanţii urmează să fie selectaţi în funcţie de necesităţile de eficientizare a serviciilor sociale pe care le au în atribuţie.
„Principalul obiectiv al acestui proiect este de a crea o administraţie publică mai eficientă şi mai eficace în beneficiul socio-economic al societăţii, precum şi îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei furnizării serviciilor publice, cu accentul pus pe procesul de descentralizare”, a declarat Viorica Popescu, directorul DGASPC Hunedoara. Aceasta a mai adăugat şi că la nivel naţional, DGASPC Hunedoara este al doilea beneficiar al fondurilor pentru implementarea unui astfel de proiect, care va fi aplicat după un model european, bazându-se pe două axe principale – un sistem de management mai performant şi formarea personalului de specialitate care lucrează direct cu beneficiarii. Valoarea totală a proiectului, fără TVA, este de 827.223,63 lei, din care 75 la sută reprezintă finanţarea prin fonduri europene.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

8 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

9 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

16 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

16 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

16 ore ago