Categories: EvenimentFlash

Profesor de religie, lovit de Leo Cosma

Carmen Cosman

Interpretul de muzică populară Leo Cosma (foto) l-a lovit pe profesorul de religie de la Şcoala Generală I.G. Duca din Petroşani, supărat că fiul său, elev în clasa a V-a, ar fi fost agresat de dascălul în cauză. Leo Cosma a fost sancţionat de poliţie, dar a contestat amenda.

Anchetă internă
Scandal la Şcoala Generală I.G. Duca din Petroşani, unde cântăreţul de muzică populară s-a gândit să răzbune presupusa agresiune a fiului său, cu o palmă de toată frumuseţea. Victimă este profesorul de religie de la instituţia de învăţământ, care a fost trântit la pământ de forţa loviturii încasate. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în incinta unităţii şcolare. Copilul cântăreţului s-ar fi plâns acasă că a fost agresat în mai multe rânduri de profesorul de religie, iar părinţii lui au venit la şcoală să rezolve problema. Directorul unităţii şcolare „I.G. Duca“, Elena Gârjob, spune că a fost declanşată o anchetă internă, pentru a stabili împrejurările care au dus la comiterea acestui incident. În plus, dascălul agresat, Florin Luca, a depus plângere la poliţie şi a fost şi la medicul legist, pentru a  obţine certificatul constatator. Pe de altă parte, Leo Cosma susţine că nu este pentru prima dată când copilul său este agresat şi spune că, din informaţiile pe care le deţine, jumătate de clasă ar fi fost bătută de acest profesor, însă alţi elevi de-ai dascălului în cauză îl contrazic.
Poliţiştii din Petroşani l-au amendat pe Leo Cosma cu suma de 2.000 de lei, dar acesta a contestat sancţiunea aplicată.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Rusine pentru acest Cosma,copii de bani gata se cred destepti si isi bat joc de profesori umilindui prin neascultare,derajand pe ceilati elevi care doresc sa invete nebazandu-se pe parinti.

  • Cozma cânteraț? Cred ca este o glumă! I.G.Duca este o scoala foarte buna din județ, insa elevii unor bănoși din Petroșani, înscriu copiii la aceasta scoala chiar daca elevul este slab la invatatura. Stim cum sunt notele in generala si astfel intra cu note foarte mari. Sigur, la domnul manelist, agresat, chipurile, îi doresc sa îl vedem la bacalaureat si la alte testari. O sa-i retinem numele odraslei si ne vom mai intalnii...fraiere”

  • Ce fel de educatie ii poate da fiului sau un specimen cum e Cosma ?
    Oameni ca el fac tara asta de rusine.Merita sa fie huiduit,carnatul asta analfabet !

  • vorbiti toti prostii din lipsa de cunostinta omul asta a facut atata bine, a cantat pentru copii bolnavi fara sa ceara un leu de la nimeni,a fost catalogat printre cei mai sufletisti oameni din Romania iar voi dati cu noroi in el fara macar sa stiti adevarul sau de cate ori la rugat pe acel profesor tampit sa nu mai loveasca copii.aflati adevarul si dupa acea puteti comenta .din partea mea bine a facut oricare parinte ar fi procedat la fel.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago