Procesul violatorului din Lupeni, aproape de final

03 gratiiMaximilian Gânju

Martorii citaţi de instanţa de judecată, care nu s-au prezentat la termenele stabilite pentru a depune mărturie, au prelungit judecata în cazul violatorului din Lupeni. Magistraţii de la Petroşani au stabilit următorul termen în acest dosar pentru sfârşitul lunii februarie, iar acesta ar putea fi şi ultimul, bărbatul urmând să-şi primească sentinţa.
Procesul bărbatului de 34 de ani din Lupeni, care a violat o tânără din localitate, după ce s-a oferit să o conducă spre casă de la locul de muncă, a început în octombrie, anul trecut, însă preşedintele de şedinţă n-a putut da o sentinţă din cauză că mai mulţi martori citaţi nu s-au prezentat să depună mărturie.
Ioan Adrian Greblă, aflat după gratii în prezent, şi-ar putea afla pedeapsa pe data de 25 februarie a.c., când este stabilit următorul termen de judecată în acest dosar. Judecătorul de la Petroşani a cerut ca martorii să fie aduşi cu mandate, iar o parte a lor a depus mărturie. Bărbatul este recidivist şi a violat o tânără de 19 ani, după ce a ameninţat-o cu cuţitul. Fata lucra la un bar, unde bărbatul îşi petrecea timpul. În noaptea de 13/14 septembrie 2013, ea a fost acostată de Greblă, acesta propunându-i să o conducă spre casă. După ce au ajuns pe o alee întunecată, a scos un cuţit şi a ameninţat-o pe tânără. Apoi a forţat-o să-l urmeze în apartamentul unui prieten, unde, tot sub ameninţarea cuţitului, a obligat-o să consume băuturi alcoolice şi apoi a violat-o.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.