Categories: EvenimentFlash

Procesul lui Mihalache Marian, amânat, din cauza varicelei

Livia Botici

Fostul director adjunct al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Hunedoara, Mihalache Marian, acuzat de uciderea tinerei Pricăjan Loredana, nu a mai fost prezentat ieri instanţei irlandeze, deoarece s-a îmbolnăvit de varicelă.

Pentru două săptămâni

Procesul din Irlanda, în care fostul vicepreşedinte al PDL, filiala Hunedoara, este judecat pentru că i-a luat viaţa unei tinere femei, a fost amânat pentru două săptămâni. „Termenul care ar fi trebuit să aibă loc ieri s-a decalat pentru data de 21 aprilie, pentru că domnul Mihalache Marian a făcut varicelă. Din acest motiv, rechizitoriul îi va fi prezentat abia atunci, iar el va trebui apoi să se declare vinovat sau nevinovat”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Dan Tudor, şeful Secţiei consulare. Dacă se va declara vinovat, procesul va dura maximum două luni, iar dacă va pleda nevinovat, va urma un proces mai îndelungat, cu juraţi, care vor hotărî soarta sa.

„Nu am omorât-o pe Loredana”

Readucem aminte că, în data de 29 ianuarie anul acesta, Pricăjan Loredana, o tânără din satul hunedorean Vaidei, care lucra ca asistentă la un spital din Dublin, a fost găsită înjunghiată de zeci de ori, într-un apartament din campusul Institutului Irlandez de Management. Poliţiştii care au venit la locul tragediei l-au găsit alături de trupul neînsufleţit al femeii pe Mihalache Marian, care era grav rănit în zona pieptului şi gâtului. Autorităţile irlandeze suspectează că a fost vorba de o crimă pasională, comisă de hunedorean, care apoi, a încercat să se sinucidă. După incident, singura declaraţie făcută de Mihalache Marian, a fost că „nu sunt vinovat, nu am omorât-o pe Loredana”. El a fost reţinut de poliţiştii irlandezi şi riscă să rămână după gratii pentru toată viaţa.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

19 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

19 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

19 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

19 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

19 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

19 ore ago