Problema Secţiei de Pediatrie din Deva va fi rezolvată!

Oana Mihnea04-Calin-mircea-Laza-27

Având în vedere că Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva se află într-o clădire separată faţă de unitatea medicală, nemulţumirile din partea cetăţenilor nu întârzie să apară.
La redacţia noastră a ajuns o reclamaţie din partea unei mame din Deva, în care ne povesteşte momentele grele prin care a trebuit să treacă alături de copilul său. În urmă cu câteva zile a fost nevoită să meargă la spital cu acesta, deoarece a început să se simtă foarte rău. Femeia spune că a fost trimisă, împreună cu fiul său bolnav, dintr-o clădire în alta de nenumărate ori ca să îi facă analizele, sau să obţină alte documente necesare administrării unui tratament. Asta, în condiţiile în care starea de sănătate a copilului nu îi permitea să facă toate aceste drumuri.
Ca răspuns la cele sesizate, conducerea spitalului spune că ştie problemele cu care se confruntă pacienţii în Secţia de Pediatrie, dar situaţia îşi va găsi rezolvare în perioada imediat următoare.
”Clădirea unde funcţionează în prezent Pediatria este pavilionară spitalului, unii medici sunt acolo iar alţii sunt în spital. Tocmai de aceea, vom muta secţia pentru copii în corpul central al Spitalului Judeţean Deva, la etajul şapte, într-un spaţiu modernizat. Pentru a putea face acest lucru, a fost nevoie de 20 de milioane de lei. Ministerul Sănătăţii ne-a alocat cinci milioane de lei, iar restul banilor urmează să îi primim. Până la sfârşitul anului, lucrările de amenajare a corpului central vor fi încheiate, iar Secţia de Pediatrie va funcţiona în aceeaşi clădire cu restul secţiilor. Suntem conştienţi că nu este o situaţie tocmai plăcută, motiv pentru care facem tot posibilul ca începând cu anul viitor, condiţiile de internare şi tratament pentru copii să fie cele mai bune”, a precizat Călin Laza (foto), managerul Spitalului Judeţean Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare