Prinşi băuţi la volan pe drumurile din judeţ

21 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Clej

În timpul acţiunilor de supraveghere şi control al traficului rutier realizate de poliţişti hunedoreni pe drumurile din judeţ au fost depistaţi în trafic mai mulţi conducători auto care consumaseră alcool.
Astfel, agenţii rutieri au prins un bărbat de 48 de ani, din Hunedoara, care conducea o maşina pe un bulevard din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o concentraţie de 0,79 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Tot în weekend, poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara, care se aflau în acţiune de supraveghere şi control al traficului rutier pe şoseaua Hunedoara – Sântuhalm, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unei maşini. Acesta a încetinit în zona echipajului de poliţie, după care şi-a continuat deplasarea. Echipajul de poliţie rutieră a plecat în urmărirea autoturismului, acesta fiind oprit la intrarea în Hunedoara.
Şoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, din Hunedoara, a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l, alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată că pe DJ 687 D, în zona serpentinei Cinciş, a avut loc o tamponare. Evenimentul rutier s-a produs între un microbuz condus un hunedorean de 44 de ani, care circula pe direcţia Cinciş – Hunedoara, şi un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, care circula pe direcţia Teliucu Inferior – Cinciş.
Pagubele tamponării au fost doar materiale, însă în cazul tânărului care conducea autoturismul, aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,94 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Mai mult, după ce că se afla la volan în stare de ebrietate, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit şi că tânărul nu poseda permis de conducere.
Poliţiştii rutieri din Aninoasa au efectuat un control pe raza oraşului, pe D.N.66A şi intersecţie Livezeni, în urma căruia au oprit în trafic un bărbat de 53 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea autoturismul din direcţia de mers Petroşani – Vulcan. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În toate aceste cazuri, celor aflaţi în culpă li s-au deschis dosare penale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Săptămâna prevenirii criminalităţii în judeţ. Poliţiştii preferă să prevină decât să „trateze”

Timp de o săptămână, între 21 – 25 mai, poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, al...

Accident cu trei răniţi la Săcămaş

Trei persoane au fost rănite grav într-un accident rutier produs duminică, în jurul orei 19.40, pe DN7, între localităţile Leşnic...

ACS Şirineasa exclude din lot un alt jucător

După despărţirea de Denis Ispas, produsă săptămâna trecută, oficialii echipei ACS Şirineasa au luat decizia de a rezilia contractul unui...

Închide