Prins după ce a spart mai multe locuinţe

03 spargere
Loredana Goangă

Un spărgător de locuinţe a ajuns pe mâinile oamenilor legii, după ce a fost prins cu mai multe bijuterii furate de la o hunedoreancă. Hoţul are 24 de ani şi este din comuna Raşova, judeţul Constanţa.
Faptele constănţeanului au fost descoperite abia după ce o femeie, din comuna Luncoiu de Jos, s-a plâns poliţiştilor din Brad că i-a fost spartă locuinţa. Astfel, în noaptea de 23/24 februarie, hoţul a intrat pe fereastră, după ce a forţat-o, de unde a plecat mai apoi cu documente personale, mai multe bijuterii din aur şi argint, dar şi un telefon mobil, toate în valoare de aproximativ 3.500 de lei.
Mai multe spargeri la activ
În urma cercetărilor, miercuri, 27 februarie, oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală Baia de Criş l-au prins pe tânăr care avea asupra sa mai multe bijuterii furate de la hunedoreancă. Poliţiştii au stabilit că spărgătorul a mai furat din locuinţa unui bărbat din comuna Vălişoara bunuri în valoare de 800 de lei. Totodată, pe 25 februarie, acesta a pătruns prin efacţie în casa unui alt bărbat din comuna Baia de Criş, însă de data asta numai a dormit până a doua zi, fără a fura nimic. Potrivit subcomisarului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, ultima parte vătămată a declarat că nu doreşte să depună plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu.
În prezent, suspectul este cercetat în stare de libertate, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a vedea dacă acesta mai are şi alte infracţiuni la activ.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.