Prins de poliţişti, scăpat de instanţă

12 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii hunedoreni au prins şi reţinut un individ, imediat după ce a furat bani şi bijuterii din locuinţa unui bărbat din municipiul Hunedoara.
George Iulian Puşcaşu a acţionat ziua în amiaza mare, în jurul orei 14.30, spărgând uşa de acces a apartamentului. Din datele IPJ Hunedoara, bărbatul acuzat de furt are 32 de ani, este din localitatea Vălenii de Munte, judeţul Prahova. Asupra sa, poliţiştii au găsit importante sume de bani şi bunuri, constând în 2.700 de euro, 3.500 de lei, patru ceasuri de mână şi un lănţişor din aur, toate acestea fiind furate din locuinţa hunedoreanului. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Hunedoara. Instanţa a respins propunerea şi a dispus punerea în libertate a lui George Iulian Puşcaşu, cercetat pentru furt, la expirarea ordonanţei de reţinere. Hotărârea judecătoriei nu este definitivă, împotriva acesteia putând fi formulată contestaţie. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Prinşi la volan beţi şi fără permis

Doi bărbaţi din Valea Jiului s-au ales cu dosare penale şi riscă închisoarea după ce au fost prinşi conducând pe...

Gelozia i-a întunecat mintea şi l-a „aruncat” după gratii

Un petroşănean va sta în puşcărie, după ce a vrut să se răzbune pe bărbatul care i-a „furat” iubita.

Amânare de două luni în dosarul lui Berbeceanu

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de cinci judecători a avut termen de judecată în apel dosarul...

Închide