Prins de poliţişti că n-a respectat izolarea

Un bărbat aflat în izolare la domiciliu a stat în casă până când a trecut echipa însărcinată cu verificarea izolării la domiciliu a persoanelor întoarse din străinătate, iar după control a ieşit în faţa blocului.

Ghinionul său a fost că poliţiştii s-au reîntors pentru o verificare neanunţată şi l-au prins. ”Poliţia municipiului Vulcan a verificat un bărbat de 46 de ani, din municipiu, aflat în izolare, după ce s-a reîntors în ţară din Anglia, el fiind în evidenţele DSP Hunedoara. În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost iniţial identificat la adresa de izolare declarată, respectiv la domiciliu, însă, la scurt timp a fost identificat de poliţişti în faţa blocului în care locuieşte”, a informat IPJ Hunedoara. Poliţiştii au anunţat imediat DSP Hunedoara, iar bărbatul a fost dus în carantină instituţionalizată. Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei şi va trebui să plătească şi cazarea în centrul de carantină. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spărgătorii din Valea Jiului vor să se împace cu păgubiţii

Cei trei tineri care au comis mai multe furturi cu un prejudiciu de circa 50 de mii de lei ar...

Peste 940 de amenzi şi 94 de permise reţinute pentru abateri rutiere

Timp de cinci zile, poliţiştii rutieri din judeţul nostru au organizat o serie de acţiuni de verificare în trafic, în...

Marile Premii ale Marii Britanii şi Australiei la MotoGP au fost anulate

Măsura a fost luată de către Federaţia Internaţională de Motociclism, în contextul pandemiei de coronavirus.

Închide