Primul termen din dosarul criminalului care a omorât în bătaie un bătrânel de 90 de ani

12 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un individ de 28 de ani, Emil Alin Toma, riscă ani grei de puşcărie după ce a omorât în bătaie un bătrânel de 90 de ani din Simeria. Dosarul în care tânărul este judecat pentru lovituri cauzatoare de moarte, violare de domiciliu şi distrugere a avut ieri primul termen de judecată la Tribunalul Hunedoara.
Potrivit purtătorului de cuvânt al instanţei, Ildiko Glăman, judecarea dosarului s-a amânat pentru 26 martie, deoarece avocatul inculpatului a reziliat contractul de asistenţă juridică cu acesta.
Emil Alin Toma este acuzat de anchetatori că în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2017 a intrat prin efracţie în casa bărbatului din Simeria, spărgându-i uşa de acces în locuinţă. Ocazie cu care l-a lovit de mai multe ori pe proprietarul casei. Victima a mai trăit până în 20 noiembrie 2017, după care a decedat. Din raportul de expertiză medico-legală rezultă că victima, având o vârstă foarte înaintată, a suferit leziuni posttraumatice ce pot data din noaptea de 13 – 14 noiembrie 2017, produse prin loviri repetate cu corpuri contondente dure, leziuni fizice care au determinat decesul bărbatului. Poliţiştii au fost sesizaţi de un fiu al proprietarului a doua zi după incident. Emil Alin Toma, care locuia în Simeria fără forme legale, a fost arestat preventiv, măsură care i-a fost menţinută de instanţă până în prezent. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Prins de poliţişti, scăpat de instanţă

Poliţiştii hunedoreni au prins şi reţinut un individ, imediat după ce a furat bani şi bijuterii din locuinţa unui bărbat...

Prinşi la volan beţi şi fără permis

Doi bărbaţi din Valea Jiului s-au ales cu dosare penale şi riscă închisoarea după ce au fost prinşi conducând pe...

Gelozia i-a întunecat mintea şi l-a „aruncat” după gratii

Un petroşănean va sta în puşcărie, după ce a vrut să se răzbune pe bărbatul care i-a „furat” iubita.

Închide