Primele campioane la „Cupa Crăciunului”

Ciprian Marinuţ11 x 1 cupa craciunului

Echipele CNS „Cetate” Deva şi Doria Alba Iulia au câştigat finalele competiţiei „Cupa Crăciunului”, rezervate categoriilor de vârstă 14 ani şi opt ani, organizate de clubul CFR Simeria, la finalul săptămânii. Echipele clubului feroviar au fost pe podium la ambele grupe şi îşi propun să câştige trofeul la următoarele turnee pe care le vor organiza pentru alte trei categorii de vârstă.
Podium sută la sută hunedorean
Echipele hunedorene au dominat autoritar competiţia rezervată jucătorilor născuţi în anul 2000, desfăşurată sâmbătă, 6 decembrie, deşi la start s-au aflat şi trei echipe din judeţele Alba şi Cluj. Cea mai bună s-a dovedit formaţia „CNS Cetate” Deva, antrenată de Raul Spătaru, care s-a impus în ultimul act cu scorul de 6-2 în faţa grupării Dacia Orăştie, după ce câştigase anterior toate cele trei meciuri din grupă. În finala mică, pentru locurile trei-patru, CFR Simeria (antrenor Constantin Iordache) a dispus cu scorul de 3-2 de Victoria Călan (antrenor Cristian Coroiescu). Competiţia a aliniat la start opt echipe din judeţele Hunedoara, Alba şi Cluj şi anume: Dacia Orăştie, Victoria Călan, CS Hanzi Deva, CNS Cetate Deva, CFR Simeria, Rival Alba Iulia (două echipe) şi Arieşul Mihai Viteazul (judeţul Cluj).
Finale echilibrate
Întrecerea rezervată grupei de vârstă opt ani (născuţi 2000) a aliniat la start şapte formaţii de la cinci cluburi şi a fost controlată de cele două cluburi care au avut la start câte două echipe. Doria 1 Alba Iulia şi CFR 1 Simeria au câştigat grupele din care au făcut parte şi s-au duelat apoi în finala pentru locurile unu-doi. Trofeul a fost câştigat de Doria Alba Iulia, care a trecut cu 2-1 de echipa gazdă, antrenată de Florin Danciu. În finala mică, pentru locurile trei-patru, FC Hunedoara a învins pe LPS Sebeş, scor 3-3 (1-2) după executarea loviturilor de departajare.
Urmează ca în săptămânile viitoare să se organizeze competiţii similare dotate tot cu „Cupa Crăciunului” pentru alte trei categorii de vârstă. Programul turneelor este următorul: sâmbătă, 13 decembrie pentru jucătorii născuţi în 2003, duminică, 14 decembrie, pentru jucătorii născuţi în 2004 şi sâmbătă, 20 decembrie, pentru cei născuţi în 2005.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 8.12.2014

Vasile Păduraru, lider de sindicat la EM Lonea

Bulina albă 8.12.2014

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad

Gura lumii 8.12.2014

Va fi o lună neagră pentru mulţi mahări din regiunea cu lămpaşe a judeţului, ne spun cârcotaşii, după ce au

Închide