Primarul Florin Oancea: Lucrurile progresează de la o zi la alta în oraş!

13 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Sorina Popa

Zona din jurul Cetăţii din Deva este pregătită pentru a-i întâmpina pe cei care vor vrea să vină la Festivalul Primăverii (Fruhlingsfest), care este deja la a doua ediţie.

Fruhlingsfest este organizat între 16 şi 18 mai 2018 şi se aşteaptă să vină foarte multă lume, astfel încât să se depăşească numărul participanţilor de la prima ediţie.
Pentru ca întreaga zonă să fie aranjată, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a decis ca şi cele două străzi din apropierea Colegiului Sportiv, Tribunul Solomon şi Axente Sever, să intre în reabilitare totală. Trebuie spus că aceste artere nu au mai fost reparate total de 30 de ani, doar cârpite.
„Până luni, 14 mai, cele două străzi vor fi la cheie. Firma care are contractul de întreţinere a infrastructurii rutiere le va asfalta şi luni vor fi gata. Cele două străzi, alături de strada Branişte (care va fi şi ea finisată luni) sunt cele care permit accesul spre Piaţa Cetăţii, unde aşteptăm un aflux masiv de vizitatori la Frühlingsfest. Le mulţumesc riveranilor pentru că au suportat, o perioadă scurtă, şantierele de pe aceste străzi. Lucrurile se mişcă în Deva şi progresele se văd de la o zi la alta în oraşul nostru! Prin această lucrare, întreaga zonă de la Cetate a fost reabilitată, astfel ca turiştii, dar şi devenii să fie primiţi cum trebuie acolo. La poalele Cetăţii vor fi organizate de acum cele mai multe evenimente”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trofeul Hunedoarei la orientare turistică

Turneul Hunedoarei la orientare turistică, competiţie de nivel naţional organizată pe două etape, a reunit la aceste întreceri circa 100...

Traseele turistice din Cetatea Deva

Comunicat de presă al deputatului Laurenţiu Nistor. Klaus Iohannis, în realitatea paralelă – o voce izolată

Aflat în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2019, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, în lipsa unor realizări notabile...

Închide