Categories: Comunitate

Primarul din Teliuc nu duce lipsă de programe

Magdalena Şerban

În Teliucu Inferior, lucrurile se pun în ordine încă din prima parte a anului. Primarul comunei, Daniel Pupeză (foto), se ghidează după o vorbă din bătrâni, conform căreia, după cum începi de bine o activitate, aşa o şi termini.
„În acest an, vrem să realizăm branşamentele la reţeaua de canalizare în toate satele, să reabilităm străzile, să finalizăm baza sportivă, să reabilităm căminul cultural din satul Izvoarele, să realizăm alimentarea cu apă în colonia Front II, să extindem reţeaua de gaz în toată localitatea Teliucu Inferior (până acum, e extinsă cam 50 la sută) şi să punem în funcţiune staţia de epurare din satul centru de comună. Tot aici, se vor pune bazele unei noi grădiniţe, cea veche fiind un real pericol atât pentru cei mici, cât şi pentru educatoare, din cauza uzurii clădirii. Va trebui demolată, prezentând nesiguranţă pentru orice gen de activitate. În martie, va începe şi implementarea proiectului pentru canalizarea pluvială din satul Cinciş-Cerna”, a rezumat programul pe 2012, primarul din Teliucu Inferior, Daniel Pupeză. Potrivit spuselor sale, iarna nu a făcut ravagii, reuşind să fie ţinută sub control prin utilajele de deszăpezire, pe care primăria le deţine. Până şi în satul Izvoarele, care este poziţionat destul de sus, zăpada nu le-a dat de furcă locuitorilor. Edilul a stat cu emoţii, deoarece există cazuri de localnici care necesită dializă, aşa că drumurile trebuiau să rămână practicabile cu orice preţ.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • miar place ca an acest an domnul primar sa tina iar ziua de 8 martie si zilele comunei teliuc

  • Doamna Magda a plecat vitejeste dupa bani prin comune si catune. Sunt curios cum vor explica alesi DNA ului necesitatea anunturilor publicitare facute nelegal dupa legea publicitatii. Ca de observatiile facute sau nu de Curtea de Conturi îi doare-n coturi.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

53 de minute ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

55 de minute ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

56 de minute ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

57 de minute ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o oră ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o oră ago