Categories: Comunitate

Primarul din Brănişca, la ceas de bucurie

Magdalena Şerban

Vestea că Guvernul a deblocat 21 de posturi vacante din mai multe primării din judeţ, printre care trei la Brănişca, i-a făcut zilele mai bune primarului de aici, Teodor Lazăr (foto). După ce a fost edilul multifuncţional timp de câţiva ani buni, era vremea ca lucrurile să revină la normal.
„Eu lucram pe un buldozer, pentru că nu avea nimeni permis, iar angajări nu puteam face, existând un blocaj de posturi. Vicele de la noi lucra pe tractorul cu remorcă. El ducea piatra, eu o împrăştiam, iar ceilalţi doi muncitori finisau în urma noastră. Pe cilindru, era un angajat de la Serviciul Public. De asemenea, deşi avem în garajul primăriei două RABE, nu avea cine să le şofeze. Postul tehnicianului topograf, fiind şi el blocat de anul trecut, ne-am ales cu o grămadă de probleme legate de retrocedările terenurilor, conform fondului funciar. Bani nu am avut de unde lua, ca să angajăm pe cineva cu colaborare, aşa că nimic nu funcţiona cum ar fi trebuit. La Protecţia Socială, aceleaşi dureri de cap. Neexistând nimeni pe postul de inspector, nu puteam rezolva dosarele sociale din comună, neputând demara nici măcar o anchetă pe această temă.  Am făcut trei sesizări, pentru a ni se da voie să facem angajări, pentru că pur şi simplu, nu mai făceam faţă. La prima, am primit aviz favorabil de la Prefectura Hunedoara, dar din august 2011, nici un răspuns de la Guvern, pe a doua am depus-o în decembrie 2011, dar ne-a fost respinsă din start, de Prefectură, deoarece nu ne încadram în buget, iar cea de-a treia am depus-o în ianuarie 2012, am primit OK-ul de la Prefectură şi acum, şi de la Guvern. De fiecare dată am cerut aceleaşi posturi-cheie: tehnician topograf, inspector Protecţie Socială şi şofer cu permis categoria C. Vreau să-i mulţumesc fostului prefect de Hunedoara, actual Secretar General al Guvernului, Attila Dezsi, pentru că de fiecare dată a fost receptiv la problemele comunităţii din Brănişca, punând umărul la soluţionarea lor”, a spus Teodor Lazăr, primarul comunei amintite.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ...deschide măi boule saitul de la primărie!!!!...oricum ţi-s numărate zilele în primărie!!!...ai prins aripi după ce Nistor şi Moloţ te-au nominalizat din nou la primăria din Brănisca!!!!... nu-ţi face iluzii deşarte, aragaz cu patru ochi!!!!.. asta-i viaţa nu???!!! ...cât despre postările de pe site-ul primăriei, toată lumea ştie că sunt ale tale ,dobitocule!!!!...nu meriţi alte apelative!!!!...proşti sunt brănişcanii dacă te votează!!!...acum du-te să mai împarţi căni de cafea cu poza ta şi cu a lui tactu Moloz!!!..pentru ce mai vrei un mandat, ca smai poţi fura în continuare, alături de cumnăţica ta şi ce a mai rămas din comuna Brănişca???!!!...nu v-ajunge, lăcustelor, balta a-ţi monopolizat-o, cu ajutorul consilierilor de frunte Rai Partenie şi Lazăr Cornel???...măi ăşti consilieri ai tăi , când erau la şcoală nu ştiau să împartă două paie la doi măgari!!!!...e, aşai cum spui, cine se aseamănă se adună!!!...eşti un prost ca şi ei, boule!!!.te lauzi că ai lucrat pe buldo şi umflatu pe tractor????..de acolo ai furat motorila pe situaţiile de lucrări pe care nu le-ai făcut!!!...ba le-ai făcut dar le-ai făcut pentru tine, la agricultura personală, SC Teo!!!..bă HOŢULEEEEEEEE,de unde ai avut tu bani pentru parcul agricol de la LEUCA, din salariul de primar sau din banii primăriei???..dar pămîntul pe care ţi-ai făcut parcul agricol,l-o primit măta că-i REVOLUŢIONARĂ???..l-ai furat şi pe ăla,hoţuleeeeee!!!!...de ce ţi-e frică???...că vine alt primar şi vede mizeriile făcute, şi s-ar putea să te muţi la ,,Mititica,,????..dacă spui că ai găsit primăria cu 6 miliarde delapidare, de ce nu ai anunţat organele abilitate ale statului???...sau ai lăsat-o pentru mai târziu când o să spui ce ai făcut cu cele 3 miliarde de pe motorina alocată pentru deszăpeziri!!!...poate ştie şi Moloz de acest aspect!!!...că doar el ţi-a băgat pe gât parcul auto de la primărie la preţuiri astronomice!!!...ce zici de asta ,primare????!!!...cred că faţa te plină de coşuri se datorează faptului că te-ai spălat şi pe cap cu motorină!!! ai grijă să nu iei foc ,băiete!!!...apropos,ţi-a fost destulă motorina pentru campania agricolă ???? ..pentru campania electorală ţi-a mai rămas ceva sau .....urmează să mai furi ???!!!!

  • Sanatate la toata lumea. Scriu aceste randuri in incercarea de a va tine la curent cu ce se petrece in comuna branisca pe durata campaniei electorale, deoarece pe site-ul primariei nu au acces toate persoanele multe din mesajele trimise nefiind publicate.
    In ziua de 24 Mai orele 20:00-21:00 un echipaj al politiei(VREAU SA SE INTELEAGA CA ECHIPAJUL NU ERA CEL AL POLITIEI LOCALE DIN BRANISCA) surprinde pe actualul primar si pe viceprimar rupand afisele electorale ale unuia dintre contracandidatii sai, fiind dupa aceea dusi la postul de politie de pe raza comunei branisca pentru a da declaratii.
    In dimineata de 25 Mai primarul este surprins inca o data, rupand afisele electorale de data aceasta ne mai ajungand la postul de politie. ( NOROC SA FIE OARE???)
    Duminica la amiaza se descopera ca a disparut alt afis chiar din fata primariei. Autoritatile sunt anuntate. Chiar primarul apare la fata locului manifestandu-se violent la adresa celor prezenti.( SUNT CURIOS CINE APARE PE CAMERELE DE LUAT VEDERI. SAU NU ERAU CONECTATE???)
    Toate acestea petrecandu-se sub nasul politiei "locale"(VREAU SA SE INTELEAGA CA NU SUNT ACEEASI CARE I-AU RETINUT PE PRIMAR SI PE VICEPRIMAR IN DATA DE 24 MAI) nu ca as banui-o de rea vointa dar se pare ca acopera unele dintre aceste fapte in folosul...cui??? Asta ramane de vazut.
    Unul dintre oamenii legii aflati la fata locului care prin comportamentul de care da dovada face de rusine institutia pe care o reprezinta se manifesta violent cu cei prezenti aducandule injurii. Spre deosebire de el colegul sau intervine incercand sa aplaneze incidentul.
    Cam asta se intampla la branisca oameni buni, asta fiind ocupatia primarului in timpul sau liber. Tudorele nu te-ai gandit sa-ti cauti alta ocupatie?

  • ..deschide măi primare site-ul primăriei, că nu a lu tactu!!! ..sperăm să te vedem după 10 iunie 2012, vânzător la ,,bomba,, ta!!!..hoţuleeeeeeeeee!!!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

8 ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

8 ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

8 ore ago

Protest AUR la Deva

Câteva sute de membri şi sim­pa­tizanţi ai Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), filiala ju­de­ţeană…

8 ore ago

Vața de Jos: Investiții cât pentru 10 comune, la un loc

Magdalena Șerban Cu proiecte care însumate depă­șesc 27 de milioane de euro, bani câștigați prin…

8 ore ago