Primarul Dan Bobouţanu vrea să demareze o campanie de strângere de fonduri pentru brandul „Corvinul”

03-dan-boboutanu-clhd-5Alice Brandisz

Proprietarul mărcii „Corvinul“, afaceristul Octavian Alexandru Marin, a venit la Hunedoara pentru a discuta despre cedarea brandului în favoarea primăriei. În urma discuţiilor avute cu primarul Dan Bobouţanu (foto), omul de afaceri s-a arătat dispus să vândă brandul pentru 47.000 de euro.

O donează oraşului
„Voi găsi o formă legală prin care iubitorii fotbalului şi nu numai să poată să ajute la cumpărarea mărcii de la actualul proprietar. Primăria nu o poate achiziţiona, legal nu putem da aceşti bani. Însă, m-am gândit la o modalitate de a face posibil, totuşi, acest lucru. Mă voi consulta cu juriştii şi vom iniţia o campanie prin care iubitorii fotbalului şi hunedorenii în general să facă donaţii pentru a putea achiziţiona marca. După cumpărare, o vom dona oraşului şi ea va intra în patrimoniul Hunedoarei. Pentru asta, fac apel la toţi hunedorenii care doresc, la fel de mult ca şi mine să aducem numele Corvinul acasă. Îi chem alături pe toţi cei care îşi amintesc cu drag vremurile în care Corvinul Hunedoara era în topul fotbalului românesc, dar şi pe cei care au moştenit pasiunea pentru culorile clubului de la părinţi. Împreună, vom reuşi să realizăm acest lucru“, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

Suporterii se implică
Pe de altă parte, Asociaţia Suporterilor Corvinişti a anunţat că sprijină Primăria Hunedoara în strângerea de fonduri pentru a intra în posesia brandului mult iubit. „Asociaţia Suporterilor Corvinişti este garantul că brandul Corvinul va rămâne mereu în interesul spiritului corvinist şi al Hunedoarei, la fel ca toate acţiunile întreprinse de membrii acestui ONG. Orice echipă trăieşte în primul rând prin suporterii ei, prin oamenii pentru care echipa joacă. ASC este un ONG deschis, la care poate adera orice suporter al Corvinului, indiferent de locul în care se află. În acest mod, orice corvinist poate fi sigur că brandul Corvinul nu se va mai pierde pentru că se va afla în mâinile sale!”, se arată în comunicatul Asociaţiei Suporterilor Corvinişti.

One thought on “Primarul Dan Bobouţanu vrea să demareze o campanie de strângere de fonduri pentru brandul „Corvinul”

  • 4 august 2016 la 8:53
    Permalink

    Să plătească cel care a vândut, înstrăinat marca CORVINUL !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare