Actualitate

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o con­fe­rință de presă, înainte de începerea cam­pa­niei electorale. Laurențiu Nistor i-a acuzat pe liberali că mint și critică administrația județeană, fără să aibă habar de nimic.

„Fără caracter”
„Votați-l pe Iulius Bedea, primar la Simeria! Vin cu drag la Simeria. Vin să susțin un om, pe Iulius Bedea. E adevărat că nu e om fără greșeli. ȘI Iulius a mai greșit., Dar, un om mai devotat localității și cetățenilor, așa cum este Iulius, mai rar. A fost un primar, la Simeria, se numește Rîșteiu, care în două mandate nu a făcut nimic, și care, cu ajutorul consilierilor locali, a reușit să lucreze împotriva simerie­nilor. Acest Rîșteiu a luptat timp de patru ani doar împotriva cetățenilor. Sigur, Rîșteiu va pierde, din nou, alegerile, Dumnezeu să-i aju­te. El, cu cei din Consiliul Local Simeria, cu mici excepții, au muncit împotriva oamenilor. Rîșteiu e un om fără caracter, fără cuvânt, iar cine vrea să-l voteze, să-l voteze, că oricum nu face nimic”, a spus Laurențiu Nistor, pre­ședintele organizației județene Hunedoara a PSD, candidat pentru un nou mandat de pre­ședinte al Consiliului Județean Hunedoara.

I-a recomandat Ascolecitină
„Vă spun, dragi hunedoreni. Cei de la PNL mint cu nerușinare. Îi rog pe hunedoreni să îi duceți pe cei de la PNL acolo unde trebuie, să obțină sub 15 la sută la alegeri. M-a acuzat Vetuța Stănescu cum că nu fac nimic pentru județ. Că am adus la Spitalul Județean un angiograf, care nu funcționează de 3 ani. ((Doamnă Vetuța Stănescu, te rog verifică-ți memoria. Este un medicament care se nu­mește ascolecitină, v-o recomand să luați așa ceva, să vă revină memoria)). De ce Vetuța Stănescu nu ne spune public cum a lăsat Spitalul Județean de Urgență cu o datorie de 2 milioane de euro datorie, după ce a plecat de acolo, din funcția de director financiar?. Deci, am luat angiograful cu 1 milion de euro și din septembrie anul trecut l-am pus în funcțiune. Cum poate această doamnă să mintă cu atâta nerușinare? Și mai vreau să facem la Spitalul Județean de Urgență o secție de Oncologie modernă, astfel ca pacienții să nu mai fie trimiși în alte cli­nici pentru tratament. Am încheiat con­tracte cu cei mai buni mulți specialiști din Timișoara pentru angiograf, și mai încheiem un contract cu medicul Homorodean, de la Cluj. Așa, în ciuda liberalilor, să moară liberalii de ciudă. Asta înseamnă că Nistor se zbate pentru județul Hunedoara. Am atras în acest mandat peste 1 miliard de euro pentru hu­ne­doreni”, a declarat Laurențiu Nistor, li­derul județean al PSD și candidatul PSD pen­tru președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Peste 40 de milioane de euro pentru simerieni
Primarul Simeriei, Iulius Bedea, a declarat, ieri, în conferința de presă, că peste 40 de milioane de euro au intrat deja în vistieria orașului, în acest mandat al său. „Banii intră, de fapt, în buzunarele fiecărui locuitor al ora­șului. Vom investi acești bani pentru dez­voltarea Simeriei și a satelor aparținătoare. Vom avea un campus preuniversitar și uni­versitar la Simeria, iar tinerii nu mai trebuie să meargă în alte orașe, la școală. Demarăm luna asta investiția sensului giratoriu de la intrarea în oraș și modernizarea bulevardului 1 Decembrie. Vom da o nouă față arterei principale a orașului. Lucrările la creșă demarează în această lună, lângă Parcul Dendrologic. Canalizarea la Săulești, am terminat licitația, demarăm lucrările în luna iunie 2024. La Uroi, facem recepția la canalizare, la fel și la noua rețea de apă din Simeria. Vom începe canalizarea de la Simeria Veche și la Cărpiniș. Totul este po­sibil cu multă muncă”, a afirmat Iulius Bedea, primarul Simeriei, candidat pentru un nou mandat de edil șef aici. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

22 de ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

22 de ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

22 de ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

22 de ore ago