Categories: Comunitate

Premieră de 1 Mai, la Băiţa

Magdalena Şerban

Ziua de 1 Mai a însemnat pentru localnicii comunei Băiţa, o zi mare, în care şi-au putut susţine echipa de fotbal reprezentativă a comunei, Şoimul Băiţa, într-un meci disputat pe teren propriu, cu formaţia Unirea Şoimuş.
 

Victorie pe noul teren
“Este pentru prima dată când se joacă un meci de fotbal pe noul teren, amenajat în satul Crăciuneşti. Cu acest prilej, vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat să concretizăm un vis mai vechi de-al nostru: acela de a avea un teren bun. Printre firmele care ne-au sărit în ajutor cu sponsorizări, menţionez Viva Construct, Drupo, Deva Gold, Min Prod, Maestro, Premier Dunami. Acum, am avut ocazia mult aşteptată să simţim gustul victoriei chiar pe propriul teren, deoarece în urma meciului, Şoimul Băiţa a înregistrat un scor de 5-0. Avem, astfel, o bucurie dublă. La toamnă, sperăm să facem şi inaugurarea propriu-zisă a terenului, pentru că pe atunci, preconizăm să finalizăm şi vestiarele. Totodată, avem speranţa că şi echipa va face un pas în sus, într-o divizie superioară”, spune Damian Diniş (foto), edilul şef al comunei Băiţa.

Soare ba, distracţie da
Dacă ziua a fost bogată în activităţi sportive, seara, aşa cum îi şade bine românului, s-a încheiat cu o cântare pe cinste, oferită de Florin Sav şi Mircea Bujoran, mâncare bună şi multă veselie. În ciuda vremii capricioase şi a ploii reci, lumea nu s-a grăbit spre case, preferând să mai socializeze şi să mai pună ţara la cale. Doar o singură dată în an e 1 Mai. “Ne-am dorit să oferim posibilitatea sătenilor să fie alături de echipa lor, chiar la ei acasă (nu ca altădată, când meciurile se desfăşurau tot în deplasare şi multă lume nu putea să meargă). De asemenea, poate nu mulţi îşi permit să plece undeva de 1 Mai, motiv pentru care această reuniune s-a dovedit a fi una inspirată şi binevenită. Mă bucur că oamenii au participat în număr mare şi îmi doresc să ne reîntâlnim în cât mai multe astfel de momente”, încheie primarul.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

17 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

18 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

o zi ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

o zi ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

o zi ago