Prefectul Kiszely, la final de mandat

3 decembrie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Prefectul Fabius Kiszely (foto) mai are, probabil, câteva zile până va fi schimbat din funcţie. Guvernul Orban a înlocuit săptămâna trecută o serie de prefecţi, dar Kiszely a rezistat.

Fabius Kiszely a venit în 18 iulie 2015 pe funcţia de subprefect al judeţului, iar în aprilie 2017 a fost numit prefect. Înainte de a ajunge în funcţia de subprefect, el a demisionat din PSD, pentru că aşa cere legea, prefecţii şi subprefecţii trebuie să fie apolitici.
Se ştie şi numele viitorului prefect, Vasilică Potecă, secretarul general al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL. Şi, cum preşedintele ţării a dat ordin să fie demişi toţi pesediştii din instituţiile publice, în mod sigur va fi schimbat şi prefectul judeţului în scurt timp.
MESAGERUL HUNEDOREAN l-a întrebat pe încă prefectul de Hunedoara care a fost cea mai mare realizare pe care a avut-o în această funcţie, dar şi dacă a avut o nerealizare?
”Cel mai important lucru în aceşti ani petrecuţi la Prefectură a fost că mi-am făcut datoria. Am avut un climat funcţional în judeţ în tot acest timp. Asta este cea mai importantă realizare. Am promovat dialogul din perspectiva funcţiei pe care încă o deţin. În schimb, nerealizarea cea mai mare a fost că nu am reuşit să aduc salariile funcţionarilor publici din instituţie la nivelul celor din administraţia publică locală”, a declarat prefectul de Hunedoara.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Motu spune:

    Un om cu mare caracter ,singurul care a fost alaturi de fiecare comunitate atât la greu cât și la bine.Pacat că nu se apreciază munca lui și este schimbat cu unu care a știut să se lipească unde ii lui bine.

  2. florin spune:

    oportunistul poteca, o sa vedeti caracter de om cind o sa lucrati cu el

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum arată „România normală” la o lună de guvernare

A trecut o lună de la preluarea guvernării de către PNL. Am spus mereu că politicile publice, fie ele de...

Râu de Mori: program artistic şi daruri de Crăciun

Pentru copiii din comuna Râu de Mori administraţia locală a pregătit daruri de Moş Crăciun. Cei mici le vor primi...

Mărtineşti: vreme de colinde şi bilanţ

La Mărtineşti, Moş Crăciun le va aduce copiilor daruri achiziţionate din sponsorizări, nu din bugetul local. De un astfel de...

Închide