Categories: ActualitateFlash

Prefectul de Hunedoara: Dacă aveam 3 cazuri de coronavirus în Deva, închideam oraşul!

Prefectul de Hunedoara, Vasilică Potecă, a declarat, ieri, că, dacă la Deva va mai fi confirmat un nou caz de coronavirus, va închide oraşul. Potecă a declarat, ieri, că astăzi va avea o întâlnire cu toţi primarii din judeţ, în contextul situaţiei cu virusul ucigaş din China.

Primăriile, prin comitetele locale de urgenţă, vor asigura alimentele pentru cei aflaţi în izolare la domiciliu.
”Deva are două cazuri de coronavirus, dacă avea trei cazuri ar fi trebuit să luăm măsura carantinării întregii comunităţi.Trebuia să închidem oraşul. Deocamdată, nu avem, iar unul dintre cazuri s-a externat”, susţine prefectul judeţului, Vasilică Potecă.
”Situaţia nu este astfel încât să-şi facă lumea provizii, nu e de speriat. Am trecut în faza a doua. Suntem în faza în care discutăm despre externări forţate, despre organizări şi alte chestiuni şi scenarii. Lucrurile la această dată nu mai sunt într-o situaţie normală. Toată Italia este roşie, tot ceea ce vine din acea zonă trebuie carantinat şi izolat”, a afirmat Vasilică Potecă. (S. Popa)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Oare ce presupune acast lucru...?Ar fi mai bine sa ne mai gandim...Acum ceva ani in urma, cand mureau copiii de pojar nu s-a inchis nici o scoala, nici un spital in carantina... si totusi mureau copii...oare nu se exageraza putin, sau trebuie sa jucam jocul cuiva...
    Multa sanatate! Doamne ajuta!

  • bai,Vasilica Poteca, cum poti sa declari asa ceva , ca inchizi orasul?inchizi gura matale , dar nu un oras intreg! alo, aici, nu e China, si nu e orasul tau, izoleaza.te singur dar nu izola toti locuitorii Devei!ce va tot speriati de un virus fabricat in laborator american si lansat in 2 tari,China si Italia? Nu va e rusine? peste 40 de persoane au murit de gripa iarna asta in Romania si nu ati inchis orasele, dar de Covit- 19 nu avem nici un deces in Romania, si brusc la 3 infectari , gata inchidem orasul?i-a da-ti matale demisia sau intra in carantina 2 saptamani!STAI ACASA !

  • Folosim usturoi care are 40 de antibiotice, ceapa care are 7 antibiotice, cuisoare, Sfanta Impartasanie, Sfantul Maslu, ardeiul iute, dar nu ne vaccinam ca animalele si nu traim cu spaima ! s-a incercat exterminare vacilor prin virusul vacii nebune, exterminarea porcilor prin virusul gripei porcine, a pasarilor prin virusul gripei aviare si a oamenilor prin ebola, SARS si acum Covit-19. dar omul nu e animal sau pasare ca sa fie asa usor omorat , ci e fiinta Dumnezeasca, creatura divina, si nu le merge acestor impostori de occidentali care au lansat in lume acest virus fabricat in laborator.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

o zi ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

o zi ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

o zi ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

o zi ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

o zi ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

o zi ago