Prefectul, categoric în ceea ce priveşte Deponeul de reziduuri din Deva

Ieri, prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian (foto), a convocat o întâlnire cu repre­zen­tanţii tuturor instituţiilor publice şi de stat cu atribuţii în activitatea de depozitarea, transportul şi sortarea deşeurilor menajere precum şi protecţia mediului.
Principala problemă analizată a fost refe­ritoare la rezolvarea situaţiei funcţionării de­poneului temporar din Deva şi a gestionării deşeurilor depozitate din mai multe localităţi hunedorene.
Pentru că nerezolvarea tehnică urgentă a ac­tivităţii la deponeul de deşeuri de la Deva ar putea crea grave probleme de mediu, prefectul a solicitat tuturor celor prezenţi, ca în 7 zile să prezinte punctele de vedere ale fiecărei instituţii sau entităţi economice pentru rezolvarea de urgenţă a situaţiei.
Deponeul de reziduuri, aflat pe raza mu­nicipiului Deva are încă un statut temporar iar continuarea depozitării deşeurilor me­na­jere din mai multe localităţi ale judeţului ar putea crea grave probleme de mediu care pot afecta negativ calitatea aerului în zonă.
”Nu voi tolera nici o întârziere în luarea unei decizii legale privind funcţionarea aces­tui deponeu. Problema trebuie rezolvată în regim de urgenţă! Protecţia mediului, sănă­tatea oamenilor şi, nu în ultimul rând, res­pec­tarea legii în această situaţie, este o pri­o­ritate pentru mine şi pentru instituţia pe care o reprezint.” a declarat Călin Marian, pre­fectul judeţului Hunedoara. (A. Năstase)

Un gând despre „Prefectul, categoric în ceea ce priveşte Deponeul de reziduuri din Deva”

  1. Prefectul acest zeu al vaccinarii hunedorene, mai bine s-ar reantoarce la meseria de baza: AGRONOM! Sa nu mai declare nimic!!!!Ne-am saturat de declaratiile sale!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.