Prefectul a verificat Centrul de vaccinare din Călan

Prefectul Călin Marian a verificat ieri mo­dul în care se desfăşoară vaccinarea popu­laţiei la Călan, activitate care a început luni, 15 februarie.
Împreună cu primarul oraşului Călan, Adrian Iovănescu, prefectul judeţului a avut o întâlnire cu personalul medical care deser­veşte cabinetul destinat vaccinării, aflat la „Centrul Multifuncţional” din locali­ta­te. În urma vizitei, autorităţile au cons­ta­tat că vaccinarea se desfăşoară în condiţii normale, centrul este amenajat conform tuturor normelor sanitare prevăzute pentru astfel de activitate medicală, iar toate per­soanele programate s-au prezentat pentru administrarea primei doze a vaccinului „AstraZeneca”.
Totodată, prefectul Călin Marian a soli­citat informaţii privind activitatea medicală desfăşurată la centrele din Brad şi
Orăştie, deschise luni, pentru vaccinarea cu „AstraZe­neca”. Campania de vaccinare se desfăşoară fără probleme şi în aceste localităţi. Până la această oră, pe platforma de programare pentru cele 3 cabinete din judeţul Hunedoara destinate vaccinării cu „AstraZeneca” (Călan, Orăştie şi Brad) s-au programat aproape 4.000 persoane.
În continuare pot fi făcute programări pen­tru cele 3 centre de vaccinare. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare