Categories: Actualitate

Pompierii nu se lasă şi închid localuri peste localuri

Ultimele acţiuni de control desfăşurate de ISU Hunedoara la localurile din judeţ s-au lăsat din nou cu amenzi uriaşe şi măsuri drastice.
Astfel, o sală de evenimente din Haţeg, situată pe strada Viilor, a fost închisă iar administratorul amendat cu 30.000 lei, pentru că spaţiul nu avea instalaţie de iluminat de securitate în caz de incendiu şi nici numărul minim de căi de evacuare. În cazul unui alt agent economic cu specific de alimentaţie publică din Petroşani s-a descoperit că funcţiona fără autorizaţie de securitate la incendiu iar personalul tehnic nu era instruit în domeniul situaţiilor de urgenţă. Drept consecinţă, patronul a fost sancţionat cu 50.000 lei. Amenzi de 10.000 lei şi 20.000 lei au mai primit şi administratorii a două hoteluri, unul din Haţeg şi altul din Petroşani, pentru că unităţile funcţionau fără autorizaţie de siguranţă la incendiu. În total, până în prezent, inspectorii de prevenire ai ISU Hunedoara au constatat 62 de nereguli la localurile din judeţ iar valoarea amenzilor a ajuns la 234.000 lei. (O. Mihnea)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • E bine ca fac controale, desi ne intrebam pana acum ce au facut, dar cuantumul amenzilor este exagerat.

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

18 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago