Categories: ActualitateFlash

Pompieri şi jandarmi hunedoreni avansaţi în grad

Oana Mihnea

Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, cei care s-au remarcat prin modul de îndeplinire a atribuţiilor, atât din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara“, cât şi al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, au fost avansaţi în gradul următor înainte de termen.
Recunoaşterea muncii depuse
Un număr de 18 cadre militare de la ISU Hunedoara, patru ofiţeri şi 14 subofiţeri, au primit aprecierea muncii depuse. Un ofiţer a fost avansat la gradul de colonel, doi au primit gradul de locotenent-colonel, iar unul a fost înaintat la cel de căpitan. De asemenea, 11 subofiţeri au primit gradul de plutonier adjutant, iar alţi trei pompieri au devenit plutonieri majori. „Înaintarea în gradul următor înainte de termen este un moment cu o încărcătură deosebită pentru orice militar care îşi vede recunoscută şi apreciată munca şi implicarea în acţiunile de protecţie şi salvare a vieţii şi bunurilor precum şi în intervenţiile de stingere a incendiilor“, a declarat locotenent colonelul Viorel Demean, inspectorul şef al ISU Hunedoara.
Şi jandarmii hunedoreni cu rezultate foarte bune au fost recompensaţi prin avansare în grad. În cadru festiv, nouă cadre militare, patru ofiţeri şi cinci subofiţeri, au primit înaintarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim. După ridicarea drapelului pe catarg şi intonarea Imnului Naţional, generalul de brigadă Viorel Sălan, inspectorul şef al IJJ Hunedoara, a dat citire ordinelor de avansare. Acesta a adresat mulţumiri şi felicitări cadrelor militare şi le-a urat succes în parcurgerea tuturor etapelor specifice carierei militare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde…

18 ore ago

Bulina albă

George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce…

18 ore ago

Bulina neagră

Vasile C., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru act sexual cu o…

18 ore ago

Suntem pregătiți pentru un blackout total? Ce provizii trebuie să avem în case

Adriana Năstase Este greu să ne imaginăm ce am putea face în timpul unei întreruperi…

18 ore ago

Fost miner din Petroșani, condamnat pentru că a vrut să-și ucidă verișorul

Ortacul s-a pensionat de la mină și a decis să se reîntoarcă la casa părin­tească,…

18 ore ago

Profesor de religie, condamnat pentru că și-a bătut soacra

Absolvent de Teologie, dascăl de religie în județul Hunedoara, bărbatul le-a spus anchetatorilor că a…

18 ore ago