Pomi de Crăciun confiscaţi

14 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un hunedorean transporta mai mulţi brazi de Crăciun fără a avea şi actele necesare care să ateste provenienţa lor. A fost prins pe DN 68, în urma unui control de amploare derulat de poliţişti şi silvicultori pentru combaterea tăierilor ilegale.Bărbatul a fost amendat iar brazii i-au fost confiscaţi.
„În primele două zile ale acţiunii, poliţiştii au desfăşurat activităţi, atât prin constituirea de filtre organizate, cât şi prin verificarea agen­ţilor economici de profil. Cu această ocazie, în zilele de 11 şi 12 decembrie 2020, la nivelul judeţului Hunedoara, poliţiştii au legitimat peste 30 persoane şi au verificat 25 de auto­vehicule. Pentru neregulile constatate, po­liţiştii au aplicat şapte sancţiuni contra­ven­ţionale, în valoare totală de 6.900 de lei, pen­tru nerespectarea normelor privind con­tra­­venţiile silvice”, informează IPJ Hunedoara. Poliţiştii au confiscat 14 pomi de Crăciun şi 5,43 mc lemn de foc, pentru care transpor­ta­torii nu deţineau documentele prevăzute de lege. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Librărie ”vizitată” de mai multe ori de acelaşi hoţ

A făcut mai multe ”vizite” la aceeaşi librărie din municipiul Hunedoara, de unde a furat pixuri şi stilouri în valoare...

Avertismente şi o amendă acordate spitalelor din judeţ

Verificările specialiştilor din cadrul ISU Hunedoara şi ai celor de la ISCIR au scos la iveală mai multe nereguli în...

Adolescentă rănită pe trecerea de pietoni

Minora se angajase în traversarea străzii şi a fost lovită de autoturismul condus de o şoferiţă de 24 de ani....

Închide