Actualitate

Polițiști amenințați de un tânăr din Petroșani

Doi angajați ai Poliției Petroșani au făcut plângere penală împotriva unui localnic, după ce au fost ame­nințați repetat de individ.
Procurorii l-au învinuit pe tânăr de ul­traj și l-au trimis în judecată. Hune­do­reanul a tot sunat la Poliție și i-a amenințt pe cei doi. Individul era ne­mulțumit că polițiștii l-au căutat acasă pentru niște acte procedurale. Pro­curorii nu au putut dat de el pen­tru a-l audia, deoarece este plecat în străinătate. A trimis un e-mail în care a susținut că afirmațiile polițiștilor sunt minciuni. ”Nu a putut fi audiat în calitate de inculpat deşi a fost citat în mod procedural, iar termenul pentru audiere a fost stabilit în data de 20.02.2024, tocmai pentru a avea tim­pul necesar să se deplaseze în tară. Totodată, i s-au comunicat drep­turile şi obligaţiile pe care le are în calitate de inculpat. Urmare a citaţiei primite, numitul a apelat telefonic pe numărul unităţii de Parchet ocazie cu care a anunţat că nu se poate pre­zen­ta în vederea audierii, nu poate stabili o altă dată deoarece nu ştie când va reveni în tară şi a primit procesul-ver­bal de aducere la cunoştinţă a calităţii de inculpat”, se arată în actul pro­cu­rorilor. Instanța de cameră prelimi­nară din cadrul Judecătoriei Petroșani a dispus începerea judecății în dosar. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

21 de ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

21 de ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

21 de ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

21 de ore ago