Politica si administratie

Poliția politică a PNL inventează acte false despre primarul municipiului Vulcan

Organizația Județeană a Partidul Social Democrat (PSD) Hunedoara condamnă ferm acțiunile murdare și disperate ale reprezentanților PNL care au recurs la practici ilegale pentru a denigra și calomnia candidatul so­cial-democrat la funcția de primar al mu­nicipiului Vulcan, care este și primar în funcție, CRISTIAN MERIȘANU.
Adversarii noștri politici au distribuit public un act fals despre primarul în funcție, încercând să intoxice spațiul pu­blic cu informații mincinoase și ma­ni­pulatoare. Acest document fals și ne­justificat nu numai că încearcă să sub­mineze reputația candidatului nostru, dar reprezintă și o încercare disperată de a manipula în mod sinistru opinia pu­blică în scopuri electorale. Documentul de care se folosește Dan Marinescu, o falsă analiză atribuită PSD, nu există în realitate!
Desigur, urmează o bătălie electorală, dar aceasta trebuie să fie bazată pe proiecte, idei, soluții pentru dezvoltarea comunității locale, nicidecum pe atacuri defăimătoare susținute prin documente neadevărate.
PSD consideră că aceste acțiuni sunt inacceptabile și contrare valorilor de­mo­crației și ale unei competiții politice corecte și transparente. Într-o societate democratică, trebuie să ne bazăm pe dezbateri politice oneste și argu­men­tate, nu pe manipulare și calomnie.
Facem apel către toți cetățenii să trateze cu multă atenție informațiile cu care sunt asaltați în această perioadă și să nu se lase manipulați de acțiunile mur­dare ale adversarilor politici.
În final, Organizația Județeană a PSD Hunedoara își exprimă sprijinul deplin pentru primarul Cristian Merișanu și îl asigurăm de susținerea noastră în fața acestor atacuri murdare și ne­de­mo­cra­tice. Suntem hotărâți să continuăm să luptăm pentru un proces electoral co­rect și transparent și pentru o politică ba­zată pe principii și valori solide.
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a-i acționa în instanță pe autorii acestei intoxicări!

Biroul de presă al Organizației Județene a PSD Hunedoara

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

23 de ore ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

23 de ore ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

23 de ore ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

23 de ore ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

23 de ore ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

23 de ore ago